Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

lørdag 15. august 2009

Siste timer som gressenke....

Siste uken har Nostalgia vært gressenke ; Resten av familien har vært i Trøndelag på jobb og familiebesøk, mens Nostalgia har tatt fatt på ny jobb.
Uken har gått som en vind og har vært både travel, spennende og full av inntrykk. Turnus med lange vakter der man kun er hjemme og sover gjør at fridagene er kjærkomne :-)
Jeg må rett og slett innrømme at jeg har vært sliten og at fridagene stort sett har vært brukt til å hente meg inn igjen.
I dag gikk det opp for meg at uken der jeg skulle nyte ensomheten allerede er over, og familien ventes hjem om bare få timer.....
Planene jeg hadde om alt jeg skulle få gjort er foreløpig skrinlagt, men skal hentes frem igjen : Innedørene er fremdeles umalte, og heisgardinene som trengte justering med symaskinene ligger fremdeles og venter...

Idag har det sett slik ut hos meg, vått og trist..
I morgen er en ny dag og nye muligheter, familien på plass , og snart er vi ute av feriemodus alle sammen :-)
Takk for koselige meldinger på bloggen min !
I uken som har gått har det vært lite overskudd til blogging og bloggbesøk, og uten nett i to dager har jeg også vært,,,
Men NÅ skal jeg omsider ta runden :-)
Nyt helgen !
Nostalgia

13 kommentarer:

 1. Heisann og grattis med ny jobb!!
  Jobber du kanskje "nordsjøturnus" siden du bare har vært hjemmom og sovet??
  Høres ut slik som datteren min har det i sine jobbeuker nemlig!!
  Så fine bilder hos deg!!
  Koselig!!
  Du får nyte siste rest av gressenke tilværelsen nå da....og neste uke begynner hverdagen her også!!

  SvarSlett
 2. Dagene går utrolig fort! Du er nok ikke den eneste som har planer som ikke blir realisert like fort som man har tenkt :)

  Så spennende med ny jobb. Det er slitsomt, men artig også vil jeg tro! Her har det vært litt av en overgang å gå over fra feriemodus til full jobb, men hverdagen er egentlig best i den store sammenheng, selvom det er godt med late dager også.

  Hakkeloven gjelder jo i hønseverdenen. Den er nokså ubarmhjertig, men fungerer på et vis. Det blir mindre problemer i en flokk med hane, og det er lurt å få to eller flere nye høner samtidig, så det er flere nykommere til å dele på "oppmerksomheten". Det plerier å gå greit å utvide flokken, så dersom du har lyst på dvergkochiner, så synes jeg det er verd et forsøk. Jeg har falt litt for rasen, og skulle gjerne hatt flere, men i dag fikk min mann ett par høner han hadde lyst på, som ser litt snåle ut. Og nå har vi ti høner og en hane, så det holder.

  Ang roser kan jeg godt hjelpe deg. Men er ingen ekspert på historiske roser... Har mine første i år :)
  Men austinroser har noe av den gammeldagse sjarmen selvom de er "nye", og de har den fordelen at de blomstrer mer enn bare i slutten av juni-begynnelsen av juli.

  Du kan sende meg en mail om du vil: margretheshusoghage@hotmail.com

  Ellers er forumet på hagegal:
  http://www.hagegal.no/hagefora/
  veldig bra. Der er det eget forum for roser med svært flinke folk som svarer. Har fått mye hjelp der selv.

  Ha en fin søndag! hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Ja, det var litt sjokk å begynne å jobbe igjen; - komme seg ut av feriemodus! Men det går seg heldigvis til! Håper du blir mindre sliten etterhvert som du kommer "inn" i den nye jobben.
  Jeg synes alltid at tiden som gressenke går fryktelig fort, og jeg får aldri gjort alt jeg tror jeg skal få tid til!
  Rolig dag hos oss i dag. Lillebror leker med ballonger, storesøs er oppe og styrer med sitt. Min kjære leser, og jeg koser meg med kaffe (og sjokolade ;-)) og blogging! Håper du får en deilig søndag med familien!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Heisann:) gratulerer så masse med ny jobb, spennende:) du det øverste bildet var bare så nydelig vakkert og stemingsfullt, jeg bare digget det:) ønsker deg en videre fin søndag:) Klem monica

  SvarSlett
 5. Nogen gange må man også give sig selv lov til at nyde ensomheden og slappe af, ganske enkelt. Det behøver man....

  Alligevel godt, når familien er komplet igen, ikke?

  Klem Helle

  SvarSlett
 6. heisan..
  Bloggrollen lever visst sitt eget liv for tiden.. Nå dukket innlegget ditt opp...

  Ja sånn er det av og til...travelt når alle skal inn i rutiner igjen.. Og desverre rekker man ikke alt man har bestemt seg for å gjøre...

  Sikkert godt å få familien hjem igjen...
  Nyt søndagen selv om regner øser ned..

  Klem O=)

  SvarSlett
 7. Så kjekt å høre fra deg! Ja, turnuslivet er ganske tøft for kroppen. Gikk selv i turnus i 9 år, men har nå rotet meg over på dagtid :o). Du har min fulle forståelse.
  Men du viser fine bilder selv om det regner, du:-)
  Ønsker deg og dine en flott søndag!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny jobb:)
  Flotte bilder,
  så fin stemning på det første bilde,på det andre ser det mer ut som her i dag..grått og litt "glad jeg er innevær":)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 9. Skjønner godt at du er sliten hvis du har begynt i helt ny jobb- det tar jo som regel tid og krefter;) Nei, det er ikke alltid man får gjort det man planlegger- men slik er nå livet noen ganger. Håper det blir sol hos deg etterhvert;)

  SvarSlett
 10. Jeg skal i jobbintervju på tirsdag - grugleder meg til det.... Tror man trenger hvile innimellom slagene!

  SvarSlett
 11. Det er nok ikke bare hos deg det har vært vått og trist..,håper d kan komme litt mer sommer før høsten setter inn:))))
  Vi har kost oss inne med vafler og te i dag:))

  Søndagsklem:)

  SvarSlett
 12. Hei :-)

  Gratulere med ny jobb :-) spennende å begynne med noe nytt sikkert :-) Har vært regn her i dag også...litt lei jeg da men...er visst spådd sol nå når skolen begynner igjen...så da fikk vi ikke lært eldste jenta å svømme i sommer...får vel ta det på en svømmehall :-) så fort svine infulensaen er roet seg :-)Men sol og sommer hadde gjort godt for kropp og sjel også..så vi får heller danse soldansen så kanskje den kommer for oss alle :-)

  Ha en ny fin uke :-)

  SvarSlett
 13. Ibland trenger man det, att ikke göra noe när man är fri.

  Ha det fint!

  SvarSlett