Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 11. januar 2010

Bli med inn i mitt nye uthusVårt gamle uthus ble revet i sommer og et nytt og like stort ble bygget opp på samme sted.

Det gamle uthuset var over 100 år gammelt og rommet mye rart :-)

Det nye uthuset er nokså ferdig, men siste finish tar vi når temperaturen stiger og sneen er smeltet.

I et lite rom i uthuset bor Agda og Lotta. Her koser de seg i isolert rom og har det varmt og godt selv om temperaturen skulle krype nedover..

Tilbudet om å gå uti sneen har de fått, men damene snudde og gikk inn igjen :-)Til venstre i bildet ser du rommet hvor Agda og Lotta bor og til høyre har jeg fått meg en arbeidsplass !
Et Husebykjøkken fra 2001 kjøpt på Finn gjør nytten som "grovkjøkken". Ikke innlagt vann her, men flott til f.eks lysstøping. Til nå har lysstøping foregått i det andre uthuet vårt, men der er det aaaaltfor kaldt.Metervis med benkeplass.Kanskje kan jeg ta lefsebaking her også ?Litt pynt i vinduet :-)Denne gamle lampen venter på å finne sin plass over den ekstra dype kjøkkenbenken.Og en søt liten hylle ble med hjem fra en Oslotur i desember :-)Ha en fin kveld !

Nostalgia


19 kommentarer:

 1. Wow. Detta var et fint uthus altså..... Så artig med hønene da.Vi har uthus her også, men det er fullt av skrot..... Heldige du.
  Ha en super kveld. Klem :O)

  SvarSlett
 2. Gull verdt med et slikt uthus. Riktig ein luksusbolig for hønene dine. Og så deilig å ha et slikt sted for ulike aktiviteter. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 3. Åhhh så deilig og få et eget sted og holde på med hobbyene sine......heldigris:):)
  kos deg
  goeKlemmer fra meg

  SvarSlett
 4. So heldig du er!! Eit slikt uthus hadde vært no`!:)

  SvarSlett
 5. Åhh, vad fint det är. Den gamla lampan och dekorationen vid fönstret är så läckert.
  Kram

  SvarSlett
 6. Hei.Kjempe koselig hønsehus.Regner med att det ikke ær hønene som skal lage mat på kjøkkenet.Blir sikkert mange gode lefser dær.Kjempe fint ble det.Ønsker deg en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 7. Hei, Så deilig å ha et arbeidsrom. Ja, til lysstøping og andre hobbyer som ikke er like lurt å gjøre på kjøkkenbenken:) Så godt at hønene dine har det godt ig varmt. Skjønner godt at de ikke vil ut;) God kveld.

  SvarSlett
 8. ååå så koselig med ekte hønemorer i uthuset,
  så fint det er her da,
  kjekt med arbeidsrom,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 9. Her får du det fint! Koselig høne-hylle :)

  SvarSlett
 10. Så fint det har blitt! Dere har gjort en kjempe jobb. Nyt dagene som kommer.

  Klem igi

  SvarSlett
 11. Ja det var et fint uthus. Ikke dumt med et grovkjøkken, og så grei tilgang til eggene da.
  Ha ei god uke :)

  SvarSlett
 12. Oj for et flott uthus du har fått... det første jeg tenkte var at dette måtte være et perfekt sted for lefse baking...

  for et hus hønene har fått også..

  Så flinke dere har væt..


  Klem Kerstin

  SvarSlett
 13. Å så koselig. De var utrolig fine hønsene dine. Søte damer. Koselig å ha et sånt uthus som kan brukes til litt av hvert. Et lite lefsekurs med venninner hadde gjort seg så kunne dere konkurert med hønsene om hvem som kaklet mest, thihi.
  Ha det fint.
  Trude :)

  SvarSlett
 14. Så flott det ble - og veldig praktisk! Godt at hønene har det varmt- jeg skjønner godt at de ikke vil ut;) Bestemoren min stekte lefser i uthuset husker jeg;) ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 15. Hallo....

  Kommer på lefsebaking jeg!!
  Så koselig hus dere har fått, et drømmested for både høner og folk det her:))

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 16. Så heldig du er da! Et helt uthus og boltre seg på. Det er min drøm.... Jeg har en stor vev som jeg gjerne skulle hatt satt opp. Men den krever et helt rom. Det er ikke sjans i havet nå.... Men kanskje en gang...?!! Det ligger i alle fall i drømme-planene våre. Så sett pris på det skjønne lille huset ditt (det gjør du helt sikkert) og kos deg masse der!!!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 17. Hønsene bor jo som de rene konger og dronninger i dit fine nye hus. Morsomt når man skal til de sjove ting med at indrette....!

  Klem Helle

  SvarSlett
 18. Gratulerer med det nye uthuset!
  Kjempeflott var det også:)også høner da...sukk! det står på ønskelista mi, og har stått der en stund...tiden vil vise:)
  Flott vinduspynt du har,dengjorde susen.
  Tenker du vil kose deg masse der.

  SvarSlett