Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 22. mai 2010

Akk hvor tidene har forandret seg !


For to uker siden hadde vi vår siste konfirmant her i huset.
For noen dager siden fikk vi fotografbildene av den flotte konfirmanten i posten. Det er mer enn 25 år siden Nostalgia selv stod konfirmant. det var høytid over bildene tatt hos fotografen. Et smil kunne man koste på seg, men man satt pent på en stol eller stod oppstilt slik som fotografen bestemte...

Bildene fra vår fotograf var utrolig flotte ! Konfirmanten lo og storkoste seg i alle slags positurer og resultatet var de flotteste konfirmasjonsbildene jeg har sett :-)


Bildene over her har jeg kjøpt i Belgia på loppemarked i Brüssel. da jeg kjøpte dem, var det nok helst den flotte rammen jeg var opptatt av,..Etter hvert begynte jeg å studere dem...
Dette må jo være flotte konfirmasjonsbilder av bror og søster.
Bror i flott dress og vannkjemmet hår og søster med flott brudekjolelignende antrekk og med rosenkrans i hendene....

Bildene er utrolig flotte og jeg vet ikke om jeg noensinne vil ta dem ut av rammen sin for å sette inn andre...
Om ikke altfor lenge håper jeg at det blir en tur igjen til vakre Brüssel...


Ha en fiiin kveld !


Nostalgia

12 kommentarer:

 1. hei på deg.
  åå så herlige rammer å flotte bilder,tenk å de ordnet å fikset for å ta disse vakre bildene,
  ønsker deg en herlig pinsehelg
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Nydelige fotografier og rammer!!! Tror nok jeg ville beholdt de slik ja!!

  Ønsker deg en fin pinse :o)

  SvarSlett
 3. Hmmm... akkurat det der har jeg opplevd selv. Kjøpt bilder og medaljonger for rammen og smykkets skyld, men ikke fått meg til å fjerne fotografiet... ganske sikkert søsken, synes de er like. Tenk om de vissta at de skulle flytte til Norge og bli "adoptert" av noen med hjerte.

  Ønsker deg forøvrig en deilig pinse!
  Lilli

  SvarSlett
 4. Ja det var både flotte rammer og bilder.
  Fikk konfirmasjonsbilde av min far da jeg var hjemme sist. Det er 75 år siden han ble konfirmert. Skikkelig oppstilt og alvorlig.
  Ha ei riktig god pinse :)

  SvarSlett
 5. vannkjemmet hår er ikke tilå forakte.. nostalgike portrett,heldig som har fått tak i dem, selv om det var rammene du falt for..
  håper du har det bra og at hønene verper ,-måtte bare sola skinne også..
  klem og fin pinse videre!

  SvarSlett
 6. Flotte fotografier og rammer .... og Brussel er flott også, der var eg i fjor sommer.
  Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 7. Bildene har nok sin historie! Flotte rammer er det også.

  Har akkurat oppdaget at du falt ut av blogglista mi, men nå er du der igjen! Jeg vil jo gjerne følge med hos deg, det er alltid spennende hva du viser oss!

  Ha en flott pinsehelg! Klem, Sylke

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder og så fine rammer! Katolske piker bruker eller ihvertfall brukte slike antrekk når de skulle konfirmeres...mulig de bruker det enda, staselige bilder! Fortsatt god pinse til deg. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 9. Utrolig flotte bilder og rammene var også nydelige.Hadde ikke tatt bildene utav .

  Ha en flott søndag

  Klem

  SvarSlett
 10. Hej!
  Fine fine billeder, og fantastisk blog !
  Fortsat god pinse.

  Kærlig hilsen
  Loppe

  SvarSlett
 11. Forstår godt at du falt for disse bildene/rammene! De var nydelig nostalgiske:o))
  Det er rart å se hvordan fotograferingen har forandret seg. Kjempekjekt at dere ble fornøyd med bildene til den store dagen. Utrolig flotte minner å ta med seg. Tror ikke jeg skal hente frem mine ( med skikkelig permanentkrøll fra 80 tallet....he, he:o)))). Slik er det vel, en forandrer syn på hva som er flott etterhvert:o)
  Håper du og dine får en nydelig pinse!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 12. så nyyydelige og nostalgiske rammer - skjønner godt at du falt for dem! Og jeg ville nok beholdt bildene inni også - så fine de var!
  Ønsker deg en herlig pinse!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett