Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 30. juli 2010

Frodig


På tampen av juli har blomstene i hagen hatt lang tid på seg til å vokse og bli store.
Det som var små spinkle planter da jeg plantet dem i mai har blitt nokså frodig i løpet av sommeren ved hjelp av gjødsel og godt med regn....


Rundt inngangspartiet mitt har jeg plantet i både krukker og bed og det er kjekt å se at det vokser og gror :-)


I espaljeen som står langs stolpen her har jeg plantet kaprifol som jeg håper med tiden blir stooor og flott og de to små pottene med lavendel som jeg plantet ut ifjor sommer har blitt store og frodige og sprer seg villig. 
Ha en fiiin dag !


Nostalgia


14 kommentarer:

 1. Hei,hei! Så fint du har det i inngangspartiet ditt. Koselig å bli møtt av et så fint syn av blomster og planter når ein kommer. Ha ein flott dag ! Klem.

  SvarSlett
 2. Frodig og flott i inngangspartiet ditt nostalgia!!
  Sommerblomstene er kjempefine hos deg og så lenge de ikke blir full i regn så er det vel en ypperlig temperatur for dem nå!!
  Ønsker deg en fin helg....denne siste helgen i juli .....noe som er vemodig!!!

  SvarSlett
 3. hei.
  åå nydelig inngang du har,så frodige plantene dine er,
  ønsker deg en nydelig helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Kjempe flott inngangsparti du har. Kan tenke meg de besøkende fryder seg når de kommer dit.
  Ha en vidre fin dag!
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 5. Hei!! Så deilig med all pocken i gården!!! Jeg elsker forskjellige stenmaterialer, og ønsker egentlig og fjerne mest mulig gress, og bare bruke stein av forskjellige typer. Og gjerne sement-ringer til og ha blomster i!!! Paradoks i og med at jeg også elsker gamle busker og stauder, og det kanskje ikke helt passer i sammen. Men jeg kan ikke foredra å luke, he-he. Ønsker deg fortsatt en deilig og frodig sommer!!! Klemz Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett
 6. Så fint inngangsparti du har! På denne tida av sommeren er gjerne blomstene på sitt flotteste!
  Jeg ser at du også har flott og frodig "frilandslavendel"...Det får jeg ikke til!! Men jeg har sett flere bloggere som viser bilder av det...så da er det vel bare å prøve igjen! :)) Lavendel er herlig i kurver og krukker også, men jeg skulle så gjerne hatt det på friland også - oppover langs inngangspartiet. For en duft! :))

  Jeg er nok veldig treig av meg, for først idag oppdaget jeg at du har en bloggbutikk! Jeg har lagt inn en kommentar vedr det nydelige "plettfatet" du har der.... :)

  Riktig god helg!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 7. Ja det er så koselig å se at det spirer og gror. Fint ingansparti dere har med masse flotte blomster.
  På bloggen min er det ikke så koselig akkurat nå, men det er et godt tips mor brunsneglene som kan ødelegge disse flotte blomstene.
  Ha det fint
  Trude :)

  SvarSlett
 8. Så fine blomster du har rundt huset. Ha en god helg! Klem

  SvarSlett
 9. Jøss hvor flott du har pyntet. Her lyser det liksom velkommen på lang avstand.

  Håper du får glede av blomstringen i lang tid fremover.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 10. Heisan

  herlig og frodig blomstring hos deg.. du har et fint inngangsparti har du... man føler seg virkeig velkommen der...


  ønsker deg en fin helg..

  klemmer 0)

  SvarSlett
 11. Så flott inngangsparti, med virkelig frodig blomstring!!!
  Her er det også på sitt beste nå - noe er i ferd med å slå ut i blomst - og noe er på sitt beste - så herlig å tusle rundt i hagen!!!
  Ha en nydelig dag!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 12. Hei, så flott. Må nok skjerpe meg med den gjødslinga...gav nok litt opp når det ble så lange perioder med regn. Ha en herlig helg...og kos deg i den flotte hagen din...klem

  SvarSlett
 13. Hei.Så fint,nydelig og vakkert rundt inngangspartiet ditt.Nydelig blomster.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 14. Ja, det er så dejligt at se de små planter vokse sig store og stærke, lidt ligesom vores børn!!

  Klem fra Helle

  SvarSlett