Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 21. november 2011

Hjemmelaget julepynt fra riktig gamle dager.....


Gamle dagers julepynt er ikke helt som idag....


Den var ofte hjemmelaget og veldig enkel.
Denne søte lille "dukken" har nok hengt på juletreet for mange, mange år siden...


Laget av vatt og papir og med et glansbilde som ansikt...
Tenk at den er rundt 100 år !Takk for hyggelige kommentarer på mine siste innlegg   :-)
Det har vært bloggtørke her siste ukene og det har sin naturlige forklaring siden jeg i snart 7 uker har vært lite mobil. Det er ikke så mye inspirasjon å hente i den samme stuen etter 7 uker (kan du forstå det ;-D ), men på onsdag skal gipsen omsider av.
Gleder meg veldig til å prøve å gå igjen, komme meg ut og treffe folk og ser veldig frem til å sitte på Julemarked På Øyrane Torg den første helgen i desember :-)

Med på markedet skal jeg blant annet ha med meg masser av nostalgisk julepynt, noen  av tingene du finner på Nostalgias uthus og mye,mye mer...

Veldig koselig om det også kommer bloggere forbi og gir seg til kjenne ...


Ha en fiiin mandag !


Nostalgia

15 kommentarer:

 1. Vakker, synes jeg<3 God bedring! Blir nok helig å få gipsen av:) Og det tidsnok til julepynting;)

  SvarSlett
 2. Hvor er den bare smuk.
  Der er ikke noget flottere end gammelt julepynt.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlett
 3. Så utrolig vakker pynt :-D
  Og så deilig det må være å få av gipsen!
  Ønsker deg en flott uke!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 4. Dette var en dukke det oser nostalgi av! Sjarmerende med de gamle hjemmelagete tingene. Gøy at det er litt "in" med hejmmelaget igjen.

  SvarSlett
 5. Herlig og nostalgisk. Godt at slik pynt blir tatt vare på. Tenker at du gler deg til å få av gipsen. Håper det går bra og lykke til på julemarked. Ha ein fin kveld. Klem.

  SvarSlett
 6. Kor fin den va, gammel julepynt syns æ e vakkert, lykke til med av gipsen , hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 7. Det er sandt, blogtørken er fuldt forståelig! Jeg vil ønske dig fortsat god bedring og genoptræning, vidste faktisk ikke at du have benet i gips (det fortæller vist noget om min egen travlhed!) dukken er ganske enkelt et klenodie, skil dig aldrig af med denne skønne skat!

  Klem fra Helle

  SvarSlett
 8. Kjekt med innlegg fra deg igjen :) Pass godt på deg selv når gipsen kommer av: ikke bli for ivrig for fort.... Husk dere er mange muskler som har vært "permitert" leeeeenge :)Lykke til !!

  Gleder meg til julemarked :)

  SvarSlett
 9. Hei min venn, så nyydlig den var!
  Det er så sjarmerende med skikkelig gammel pynt:) Ønsker deg en koselig og innbringende messe, har jeg en ledig stund den helgen kommer jeg innom! Vi snakkes

  SvarSlett
 10. Koselig julepynt med egen sjarm! Godt du blir kvitt gipsen snart :) Kos deg på julemarkedet!

  Klem

  SvarSlett
 11. sjermerende og annerledes denne julepynten.
  gleder meg til å være ved sida di på markedet, håper det blir vindstille og pent vær..
  klem og fiin dag!

  SvarSlett
 12. Så godt at du snart skal få av gipsen og blir litt meir mobil. :)

  Er litt misunneleg på alt dette fine du har fått samlet opp gjennom årene, heldige du.

  Eg skal vere med eldsteguten sin klasse til Bergen 1. desember, så då rekk vi dessverre ikkje det markedet, men hadde vært kjekt å kunne besøke det ja.

  Ønskjer deg ein superfin dag.

  SvarSlett
 13. Kjære Nostalgia! Så kos å høre fra deg igjen. Har ikke blogget så mye jeg heller i det siste. Veldig kjekt at du nå skal få av gips og bli mobil igjen. Kan godt tenke meg det har vært treige saker.

  For en nydelige julejente du viser her! Fikk akutt lyst til å lage en sånn, men tiden strekker vel ikke til før jul. Har jo som vanlig så mange planer;o)))

  Ha en fin uke videre og kos deg masse ;o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 14. Så koselig denne julepynten ser ut da. Litt sørgmodig ansikt kanskje. Det hadde vært artig å komt til øyrane torg den helgen da.
  Klem

  SvarSlett
 15. For en nydelig gammel julepynt-dukke!
  I dag har jeg lagt ut et gammelt brudebilde i nesten samme stil som et du viste på bloggen din for en stund siden. Jeg henviser til det. Håper det er i orden :)

  SvarSlett