Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 21. oktober 2012

Søndagskos og nyheter i mitt uthus !


Med sol og blå himmel er det fristende å ta med seg en sen lunsj ut :-)
Det gjelder å kle seg godt, for temperaturen viser iallefall  høst ....I det fine været ble det også fotografert litt nye ting som skal legges ut på min bruktblogg det nærmeste døgnet.

Her er noen smakebiter :


Blanke fine gjenstrander i plett er alltid vakkert, og flotte fat til lys, frukt osv passer jo godt nå som det "snart" er jul :-)Søte gamle bilder i flotte rammer...


Brikke til både pynt og nytte :-)Store Hollandske 6 liters krukker !


Gammel fin eske med trykk...


Sukker og fløtesett fra Arabia ...
Følg med....


Nostalgia

5 kommentarer:

 1. Gjeldt å nyta dei solstrålane me kan få på denne tida av året. Mange fine ting til bruktsalget ditt. Ei fin veka i vente.!

  SvarSlett
 2. Så søde motiver på billederne, flotte syltekrukker og gammel ostekasse, men allermest flot er din udsigt....wow!

  Mange klem Helle

  SvarSlett
 3. Herlige dager her vest nå ja, de må bare nyytes!
  så mye fint du viser, alltid noen skatter på lur:-) Jeg pakket også ut mange fine skatter i går, er superfornøyd:-)) God uke til deg!

  SvarSlett
 4. Du har så mye vakkert å selge!
  I dag viser jeg mange av brudebildene jeg har fått av deg på bloggen min :)
  Tusen takk for at du tok vare på dem for meg!

  SvarSlett
 5. Så masse søte ting du skal selge.
  Koselige.
  Jeg håper dere har det fint i ditt flott hus, og jeg ønsker dere en fin kveld videre kjære Synnøve.
  Her i Villaveien er det litt roligere dager etter at jeg har jobbet så intens med skopussboden og alt det der... nå er det masse tid for blogging og besøke deres skjønne blogger.

  Klem Margareth

  SvarSlett