Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

torsdag 9. august 2012

Antikt fuglebur


Et vakkert gammelt fuglebur kom i Posten forleden, kjøpt fra 
Frøken Anker...i Danmark.En ordentlig "snopebutikk" for oss som liker vakre gamle ting med sjel :-)Fugleburet er lite og det kan nok ikke ha vært en veldig stor fugl som en gang har bodd her..


Nyyydelig håndmalt dekor...Forseggjorte detaljer...

I bakgrunnen skimtes et annet antikt fuglebur som jeg kjøpte på en bruktbutikk for noen år siden,...Det er en god del større og ser ut som et orientalsk palass.Vurderer om det skal selges nå, siden mitt forsett er at når noe kommer inn, så må noe annet ut :-)
Her kan du lese mer om fugleburet i bakgrunnen.Nostalgia

4 kommentarer:

 1. Du verden for et flott fuglebur. Tenk sånn flid de gjorde seg med ting de laget i gamle dager. Helt utrolig. Det hvite i bakgrunnen er også lekkert.

  SvarSlett
 2. Jeg har tuslet litt rundt i bloggverden i kveld og aner ikke hvordan jeg kom til din blogg :) Må innrømme at denne dukkemamma har mer enn 110 dukker i sitt knøttlille hus, men bare en er i stua, de andre er pakket vekk. Tror ikke jeg har noen som er yngre enn 40 år bortsett fra den i stua som er stor og har på seg ballkjole, underskjørt og blonder fra da jeg var liten og min mor/bestemor/oldemors blonder og diverse. Jeg har masse gammelt, men bare helt lyse ting fremme for at det ikke skal bli ekstremt rot for de som kommer på besøk. Tror likevel de syntes her er for mye, men jeg liker min hvite gamle verden ;) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så vakkert og forseggjort,- de lagde virkelig noen skatter i gamle dager,og det uten nåtidens maskiner!!!!Så heldig du er som har dette i eie:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Titter bare innom for å ønske deg en riktig fin sensommer helg, nyt solen ;))
  Vakkert gammelt fuglebur du har snopt deg ;)

  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett