Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

torsdag 16. august 2012

Gjenbruk !


Gammelt sengetøy har fått nytt liv ;-)Av 2 cm brede remser av oppklippet sengetøy og heklenål nr 15, har jeg laget en matte som ligger foran sengen.Enkelt og greit håndarbeid, så nå holder jeg på med to til parallellt.


Inspirasjonen har jeg fått her i bloggverden  <3

Nostalgia

8 kommentarer:

 1. Så fine tepper du lager. Godt å få brukt gammelt sengetøy til noe nytt.
  Hos oss var det omtrent ikke solbær på de to buskene vi har, og bringebærene er små og ikke noe fine. Det er de ville da, har ikke hagebring, enda.
  Det er en egen tilfredstillelse i det å høste av egen hage.
  Ønsker deg en god kveld :)

  SvarSlett
 2. Superflotte matter du hekler. Så nydelige!

  SvarSlett
 3. Så morsomt med hjemmelagede matter Nostalgia! smart! god torsdag videre! klem

  SvarSlett
 4. Så flink du er- og så fint det blir;) Har ikke noe på heklekroken akkurat nå- får se om vi har noe sengetøy som er modent for utskiftning og et nytt liv som grytekluter kanskje- tror ikke jeg klarer et helt teppe;)

  SvarSlett
 5. Kjempefine matter. Og skikkelig gjenbruk.

  God heklehelg til deg :)

  Klem Inger

  SvarSlett
 6. Så fine tepper du lager!!
  Og døren din er nydelig...blir spennende å følge med :)

  SvarSlett
 7. Koselig arbeide! Lekkert blir det også:)

  SvarSlett
 8. Hei :))
  Sååå flink du er !!!
  ønsker deg en fi Fredag!
  klem fra Eli:)

  SvarSlett