Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 31. mai 2009

Duften av syriner

Alle gamle hus bør ha et syrintre i hagen tenkte jeg da vi kjøpte huset vårt for 9 år siden. Syrintreet ble innkjøpt og plantet straks huset var vårt.
I alle disse årene har syrintreet vært nokså pjuskete og har slett ikke vokst og blitt større...
Men i år har de skjedd noe
Mens vi tidliger var glade for at det kom 2-3 grener med blomst på, har det denne gang mangedoblet sin størrelse !
Åh så glad jeg ble :-)
Jeg har bevilget meg tre greiner som ble satt i en vase og nå sprer den deiligste duft i stuen :-)
Fortsatt deilig pinsehelg !
Nostalgia

6 kommentarer:

 1. Herlig.... syrin er vakkert og deilig duftende... når jeg sto og speidet utover vår "store"(les liten) hage , kjente jeg syrin duften nå meg opp til terassen... herlig.. slike stunder er lykke for meg.;O=)

  Kos deg masse i morgen også=)
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Så herlig: syriner er virkelig kjempeflotte! Jeg har omsider fått overtalt mannen til at vi skal bytte ut noen stygge busker i hagen med syrinbusker - og jeg gleder meg som en unge til å få handlet dem inn! Skjønner at vi sikkert må vente i mange år før de blomstrer for fullt... men den som venter på noe godt osv ;)

  Ha en fortsatt fin pinse!

  SvarSlett
 3. Syriner er utrolig flotte, og jeg er enig med deg: Alle gamle hus må ha en syrin eller to...helst en hel hekk ;P
  Jeg har fått tak i rotskudd og skal sette ned noen stk selv. Gleder meg! I min gamle hage var de akkurat kommet skikkelig i gang da vi flyttet og de hadde stått i 5 år. Så det tar litt tid før de viser seg fra sitt aller vakreste. Imens får man nyte de blomstene som kommer!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. hei,hei..
  som jeg har strevd for å komme inn på siden din..kommer bare opp: ugyldig side..hm! denne tekniske verden, huff...nei takke meg til den nostalgiske verden, hihi :0)
  ..morsomt at vi begge hadde vakre syriner i dag! herlige blomster som dufter helt nydelig!
  har et stort gammelt syrintre utenfor inngangen, som jeg er så glad i..
  moaklem

  SvarSlett
 5. Ååå... elsker duften av syriner:) Vakker tre er det også. Dette skal jeg plante når vi "lager" hagen vår:)

  SvarSlett
 6. Jeg har plantet syrintre nå, men har enda ett stående på vent. Har flere at disse gamle, upodede sakene stående, men jeg er litt skeptisk for de. Sprer seg litt vel mye....!
  Sliter med noen røtter nå, som har viklet seg inn i røttene til ett gammelt prydkirsebærtre. Der vil jeg ha klematis!! :(

  PS flere bilder fra hagen din øsnkes her!!!

  SvarSlett