Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 30. mai 2009

Ut i vår hageDet har vært en liten bloggpause hos Nostalgia
Hele familien har vært en tur i Riga og i tillegg har Nostalgia nettopp skiftet jobb, så det har vært litt å henge fingrene i.
Endelig var Pinsen her og tenke seg til at vi skulle få et slik fantastisk vær !

Idag har vi klippet plen og luket ugress, så nå tar vi oss en velfortjent pause og nyter..
Våre tre epletrær står i full blomst,
det skal bli spennende å se om det blir epler av det..


Hønene som kom til oss 1.mai har fått seg hus og en lietn hønsegård og flyttet inn 15.mai etter intens byggevirksomhet fra far i huset :-)

Hver dag får vi deilige friske egg

De tre hønene våre Lotta, Agda og Druzilla var tidligere burhøns,

og har taklet overgangen til frittgående utmerket.

På selveste 17. mai flagges det på hønsehuset :-)

Endelig var huset ferdig og innflyttet. De tre er ute til langt på kveld og kan også finne på å sove på stigen opp til huset :-)

Ha en deilig Pinseaften !, Nå skal jeg omsider oppdatere meg på blogfronten etter en altfor lang pause :-)

Nostalgia

6 kommentarer:

 1. Så koselig med høner i hagen... så flott hus de fikk da...
  Håper du hadde det fint i Riga...
  her nytes helgen til det fulle...
  Fortsatt god helg til deg =)
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha høner! Høres sååå deilig ut med ferske egg hver dag:-) I dag har vært en helt fantastisk dag, og den varer ennå, sitter på verandaen, men måtte akkurat inn etter en genser og et pledd. Har fyrt opp litt lys her ute nå, så koselig! -Lene-

  SvarSlett
 3. Disse hønene har det jammen fint.Deilig vær hos oss også.Ønsker deg en fortsatt fin pinse og lykke til i ny jobb-

  SvarSlett
 4. Druzilla, hi, hi, hi. Så koselig med hønsehus. Og riktigfint hønsehus også! Det er lov med litt bloggpauser innimellom. Koselig innlegg:) Nyt pinsen!

  SvarSlett
 5. hei -
  ...så hyggelig at du er tilbake igjen!
  ønsker meg tupper i hagen, jeg også...virker så koselig! herlige navn de har fått :0)
  ..spennende med ny jobb. gratulerer!
  ...fortsatt fin pinse -
  moaklem

  SvarSlett
 6. Så fint hønene dine har fått det, da :) Her snekrer også far på harde livet, og forhåpentligvis er jeg blitt hønseeier før neste helg :) Gleder meg veldig! Alt er kjøpt inn av for og automater for mat og vann, sagspon og div.

  Det ser så trivelig ut hos hønene dine, så det er ikke rart de har tatt overgangen fra burhøns til frittgående helt flott!
  Synes forøvrig det er en god gjerning dere har gjort når dere har valgt å ta produksjonshøns til kjeledyr. De har nok ikke hatt det så godt tidligere, og da er det ekstra flott å høre at det går så fint med dem nå!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett