Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 25. september 2009

Paisley og Fretex

Været i Bergen er mistrøstig for øyeblikket og inviterer ikke til utesysler. Det gjelder derfor å finne på andre hyggelige aktiviteter. Nostalgia har derfor vært på koselig lunsj med en tidligere kollega idag, og turen gikk innom bl.a Fretex.
Litt Paisleymønstret green Gate ble med hjem idag også i en pakke fra Posten
og Nostalgia har kjøpt seg fine Latte-kopper.
De som kjenner meg vet at jeg drikker ingenting som er varmt (!), men det spørs om jeg ikke får begynne å drikke litt lunken solbærtoddy fremover for å rettferdiggjøre dette kjøpet , te og kaffe er uaktuelt ...

Liten mugge ble også med...

søt ikke sant ?

Denne osteklokken fra Fretex hadde ikke skål, men jeg falt pladask !Sausenebb fra Figgjo ble også med hjem fra Fretex :-)Dette flotte eggefatet fikk jeg fra min lunsjvenninne idag som også elsker loppemarkeder.
Denne antikke "båten" i pressglass fra Høvik fikk jeg også :-)


I morgen blir det ny loppemarkedshelg her i Bergen, gleder megNyt fredagskvelden...
Nostalgia19 kommentarer:

 1. Nydelige kopper og mugge fra Green gate!
  Kos deg på loppis i helgen!

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Heisann!!
  Flotte saker!!
  Både de nye og de gamle:o)
  Har vært og kikket litt på det nye i greengate i dag og der var kommet et annet nytt mønster som også var så fint!!
  Da gjelder det bare om å ha karakterstyrke:o)

  ha en fin fredagskveld:o)

  SvarSlett
 3. Jasså...du varmer opp på Fretex kvelden i forvegen... sikkert lurt...nydelige funn da... masse flott. skal du på skjold i morgen formiddag også???

  Kanksje vi sees da... skal dit før jeg skal i9 lunchbesøk... Nyt fredagskvelden...
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 4. GG har bare sååå mye lekkert! Herlig:)
  Du hadde jammen fått med deg mye fint i dag! Flotte bilder også:)

  Ha en super helg:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Hvordan får du plass til alle disse herlighetene? Selv har jeg måttet degradert endel kjøkkenting ned i kjelleren, inntil jeg enten får gitt det bort til loppemarked- eller kanskje synes det er fint igjen;)
  Det var i alle fall flotte ting du fikk ut av lunsjen din;) Lykke til på loppemarkedene;) Og været er ikke noe særlig bedre her i Trøndelag, så inne må man være;)

  SvarSlett
 6. Så fine kopper - og så likte jeg godt det eggefatet!!! Herlig!!! Håper du gjør noen kupp i morgen da!!! Kos deg masse på loppisene!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 7. De latte-kopper er så søde, nu må vi se om de kan få dig til at drikke varme drikke!

  Lyder godt med en hyggedag med tidligere kolleger, det får mig til at huske at ringe til een...


  Klem Helle

  SvarSlett
 8. Likte osteklokka fantastisk godt! :-) Var det fretex i byn? Trur eg skal ta turen innom i morgon etter jobb:-)
  Kjekt med noko nytt:)

  SvarSlett
 9. Å så heldig du har vore i dag! Så mange skattar! Du må nok starte opp med litt varme drikkar, då får du kosa deg skikkeleg med dei fine koppane. Ha ein fin fredagskveld!

  SvarSlett
 10. Hei hei :-)
  Først må jeg få si tusen takk. Kjempe koselig tilbakemeld fra deg også at du ville følge bloggen min. Veldig veldig kjekt. Ang dukene eller andre ting jeg lager har jeg aldri solgt noe. Min mor har alltid sagt jeg burde, men det har vel skortet på selvtilliten. Det kunne kanskje vært noe å tenke på, men pga lite tid tror jeg at bestilling må være det rette nå.
  Og her inne ligger atter et nytt fint innlegg. Masse fint du har fått deg. Tror jeg må finne ut hvor de loppemarkedene er jeg også ;-)

  God loppetur til deg og en god fredagskveld.
  Klem Trude

  SvarSlett
 11. hwrlig, dette liiiker vi.....
  håper du hadde en kosleig bytur! ja det inviteres til innesysle, det er helt sikkert! selv vasker eg over gulvene ikveld,mann og barn er dradd på fjellet og , må nytte anledningen ...men nå skal eg krype oppi sofaen .. klem og ha en kosleig helg...

  vet ikke om eg kommer meg på loppis i morgen, om du ser mmeg så si ifra...

  SvarSlett
 12. forresten, selger gamle hånd-duker i bruktbloggen nå, med røde monogram,- kanskje noe for Nostalgia...??

  SvarSlett
 13. Så mye fint du har fått med deg!!!! Blir ikke loppis på meg denne helgen....for hos oss får vi besøk som skal på utstilling=)! Er jo et lite dilemma;), elsker å gå på loppis og på utstilling, men det blir nok loppis abstinenser denne helgen;)! Lykke til på loppis, så venter jeg spent på rapporten;)!!

  God helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 14. ååå så mye fint du hr bært hjem i dag!! Me like!!

  God helg

  SvarSlett
 15. Hei.Så søt de koppene var virkelig fine.Så mye fint du fikk tak i...Den antikke båten slik en har jeg også.Er det for å sette tesjer i...Glemte å spørre svigermor har trudd det vet ikke...Ha en riktig fin tur på Loppis i morgen Klem fra Bodil

  SvarSlett
 16. Sååå masse fint du har skaffet deg! Du har jammen vært heldig! Har samme erfaring som deg; en finner ofte fine ting når en stikker innom Fretex eller Gjenbruksbutikker.
  Været er ikke akkurat bedre her jeg bor, og I dag har jeg til alt overmål plantet i hagen i plaskende regvær! Ja, skal man få gjort noe, kan man ikke vente på opphold....det kan jo ta en stund!
  Ønsker deg en flott loppmarkedshelg-i morgen skal jeg kikke etter lopper jeg også:o)

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 17. Lekre kopper - men hvordan noen kan leve uten kaffe - det går nok over min forstand :-) Ha e flott loppehelg.

  SvarSlett
 18. Så flotte Green Gate kopper og mugge, ja, det mønstret er knallfint! Jeg har aldri sett et eggefat før, så det var artig! Mye fint på Fretex hos dere, skjønner jeg! Ha en fin helg! Her går turen til bruktemesse i Letohallen! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 19. Så mange lekre nye saker du har kjøpt. Koppene fra GG kan sikkert brukes til suppe også! ha en fin kveld!

  SvarSlett