Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

onsdag 30. september 2009

Veloverveide impulskjøp ?

Det finnes helt sikker flere enn meg som gjør en del impulskjøp som det i ettertid angres på ; Buksen som egentlig ikke passet så godt, men som var utrolig lekker og på salg, .... og helt sikkert mye annet som fyller opp skuffer og skap fordi det ikke var mulig å gå forbi der og da.
Nostalgia har endel slike impulskjøp på samvittigheten, men har også handlet litt annet på impuls som jeg allikevel er ganske så fornøyd med,...
,... også far i huset har litt å svare for ;-)
denne flotte ovnen ble ropt inn på en auksjon, og Nostalgia var lykkelig over at den havnet hos oss. Fremdeles så står den i garasjen uten å ha blitt brukt til noe som helst, og uten at noen egentlig kan svare på hvorfor den kom i hus,..


Nostalgia drømmer imidlertid om et større kjøkken, og i den drømmen passer denne ovnen perfekt inn !

Oppå ovnen kan overdelen løftes av, og det ligger en kokeplate under :-)Drømmen om et lysthus er også høyst levende, og en gang er jeg overbevist om at det vil finnes tid til å bygge et i hagen....og i så fall er jeg beredt og har allerede kjøpt inn denne gamle lampen :-)
Fin ikke sant ?


Til slutt den fine benken som jeg har vist nylig...


... og de to flotte stolene kjøpt på Hønefoss.
Disse hører også til mine veloverveide impulskjøp,
og planen er å ha dem på kjøkkenet som kanskje en gang blir stort nok.
Drømmen er høyst levende, og disse impulskjøpene er jeg kjempefornøyd med :-)
En gang...
God onsdagskveld !
Nostalgia

11 kommentarer:

 1. Ja, vi har vel alle våre meir eller mindre veloverdeide impulskjøp. Dine var nå riktig så flotte syns eg. Det er jo lurt å tenke framover også (hehe), det er mye rart man klan få bruk for da ! Så flotte bøker du viste i forrige innlegg. Ein virkelig skatt ! Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 2. ja vi gjør vel noen impulskjøp avogtil......noen gode og noen ikke fullt så gode!!
  Flotte ting disse impulskjøpene dine!!
  Og jeg håper du kan få denne ovnen i hus....de er nå vel så koselige!!

  Ha en fin kveld:o)

  SvarSlett
 3. syns du hadde mange flotte impulskjøp....ha en vakker aften

  SvarSlett
 4. Sjølvsagt må du kjøpe møblar til kjøkkenpåbygget og lampe til lysthuset når du "kjem over det"! Dersom du skulle vente til etter det er bygd, ville det jo vere vekk! Kan love deg at eg har ein del ting på lur eg og...

  SvarSlett
 5. For en nydelig lampe hvor har du kjøpt den og kan jeg spørre hvor mye den koster ??

  Du er flink og jeg liker bloggen din

  irina

  SvarSlett
 6. Det blir noen impulskjøp--og det er deilig når de kan komme til sin rett etter lang eller kort tid;) Nydelig ovn- den blir nok et smykke på kjøkkenet..også er jeg bare så imponert over det -eller de- teppene du hadde heklet-wow-utrolig nydelige! Du kommer nok til å ordne et oldemorsteppe i en fei;)
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 7. Drømmer må man ha, og impulskjøp kan absolutt ende godt også;o))
  Mange fine ting du har impulskjøpt;o)
  Linda;o)

  SvarSlett
 8. Impulskjøp...nei, det har jeg ikke hørt om...hi hi!!! Men jeg synes då det værste er når man IKKE kjøper noe en faller for - og så går rundt og angrer seg leeenge etterpå!
  Et lysthus har jeg også drømt lenge om. Hagen vår er desverre for liten til et lysthus - men kanskje en gang...Lunalu drømmer seg bort!
  Ønsker deg en koselig høstkveld!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 9. Du er ikke alene om impulskjøp hehe..
  Har noen jeg og som jeg bare må finne en plass til først :)
  Nydelige ting du viser.

  Klem,Kari

  SvarSlett
 10. Hei.Så mye fint innpulskjøp...Likte veldig godt ovnen var kjempe fin..det andre også..Ha en riktig fin Høstkveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 11. Det var jo noen nydelige ting da som dere har kjøpt på impuls.
  Godt at en kan ha drømmer og planer. Jeg har også en drøm om lysthus. Eller sommerstue. Med alt det regnet som er om sommerene nå så får en ikke vært ute visst en ikke har tak over hodet. Så det hadde vært fint.
  Drømte lenge om vedkommfyr på kjøkkenet, og den drømmen gikk i oppfyllelse for et år siden. Vi er veldig glad for det, begge to.
  Nå venter dagvakt, og så er det ferie ei uke.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett