Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 5. april 2010

På en benk i hagen...


Påsken gikk så altfor fort....
Vi har vært vekkreist og hadde ikke så mange planer, men nå som sneeen er vekk og det er mildt ute kommer lysten til å jobbe i hagen :-)

Før vi reiste ble det plantet påskeliljer og stemorsblomster i krukker, enda er det for kaldt om nettene til å plante andre ting ute.

Før påske kjøpte vi denne flotte benken. Den produseres av fengselet her i Bergen og den minnet om en ordentlig parkbenk. Kjempegod å sitte på er den også...


Kaldt å sitte ute ,...
Plantebordet mitt er enda fullt av hagelykter m.m som skal få slippe fri når det våres litt mer.Det ser stusselig ut i hagen enda, 
men det bilr nok grønne plener og grønne trær i løpet av de nærmeste ukene :-)


Nostalgia


25 kommentarer:

 1. Heisann!!
  En flott tid vi har foran oss....og ser på Storm.no at de melder knallvær....får bare håpe det holder!!
  En kjempefin benk.......kan jeg spørre hva dere måtte betale??
  en slik benk ønsker jeg meg.....husker denne fra mine foreldres hage :o)

  SvarSlett
 2. Nydelig benk! Men den var ikke verst den springen du har på betongveggen heller. antar at det er vann som kommer ut der? Klemz

  SvarSlett
 3. Kjempe flott benk .
  En slik ønsker jeg meg også.

  Ha en fin uke start.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Flott benk - den blir fin å sitte på når du har pause i hagearbeidet.
  Kos deg i kommende uke.
  Klem Igi

  SvarSlett
 5. Det var en flott benk. Godt når en kan begynne å gjøre litt ute. Satt ute ei stund i dag. Varmt og godt i sola.
  Ha ei flott ny uke :)

  SvarSlett
 6. Det er koselig med hagearbeid - det begynner allerede å krible i fingene...

  Ha en fin kveld, klem!

  SvarSlett
 7. Kjempe flott benk!!! Har også vært ute i hagen i dag - men har ikke plantet noe enda! Satt og leste og koste meg i sola! Og...sjekket rundt i bedene - det ser stusselig ut, ja - men mye er på vei opp av jorda!!! Bare noen uker til så blir det grønnere - gleder meg veeeldig!!!
  Nå er det bare å forberede seg på jobb igjen - men FOR en deilig ferie!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 8. Du verden, for en flott hagebenk! Det er utrolig mye fint som lages i fengslene. Selv har jeg vært på utsalget i Oslo og kjøpt noen småting, men nabo'n har kjøpt langbord og to benker til hagen for en slikk og ingenting... Herlig "de greiene" som henger på muren din også - vask eller kran eller hva det nå er. Har sett noe lignende i et magasin, men der var det just ikke fengselspriser ;-)

  Koselig når det våres i bakkene. Her har vi hatt 1 soldag i påska, men snøen har smeltet som bare det likevel. Nå er det kun sko som gjelder! :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin benk. Ja, nå er endelig våren her, så nå går det vel ikkje så lenge før det er grønt ..... men det går litt seint syns eg. Ikkje er det noe varmt heller. Ha ei fin ny uke.

  SvarSlett
 10. Hei, min venn! Så flott benk du viser! Er på jakt etter hagebenk jeg også - har så lyst til å lage noen hagerom rundt omkring med koselige sitteplasser:o)
  Er sikker på at hagen din blir kjempefin. Koselig her allerede. Nyyyydelig teppe du viser:o)
  Ha en flott uke. Snakkes:o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Nydelig benk! En slik vil jeg også gjerne ha.
  Det er deilig at våren endelig er her. Jeg ble litt forundret da vi kom hjem fra Sunnfjord i går. Rundt hytten blomstret det krokus og perleblomster, og påskeliljene var kommet langt. Her hjemme var ikke løkblomstene kommet så langt. Har sikkert noe med solforhold tenker jeg.. Har sådd erteblomster inne i dag. Små potter i alle vinduer nå:)

  Ha en fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 12. Heisan..

  Ja nå hadde det vært kjekt å fått en uke i hagen...og kanskje litt sol:)

  Så flott benk dere har fått, den blir god å ha fremover! Ønsker deg en flott ny uke, klem

  SvarSlett
 13. Nydelig benk- kunne tenkt meg en slik selv også;) Skal i allefall bestille en adirondack til meg selv;) Vinteren har vært så lang- så jeg kan nesten ikke tro at det skal bli vår og sommer;) Men det blir vel i år også. Ha en fortsatt fin uke!!

  SvarSlett
 14. Og her i dalstroka innafor er det ikke i nærheten av å være bart, men jeg har fått 8 sneklokker i den luneste kroken. Jippi!
  Benken var helt perfekt. Slike fengselsverksteder kan faktisk være fulle av flotte saker.
  God sommer til deg, så får innlandskrabbene vente litt til på våren :)

  SvarSlett
 15. stemning... ja vi har en fin tid foran oss... skulel til å invitere meg på en kopp kaffe på denne benken, men det drikker jo ikke du...,så...
  heldig som har fått tak i denne gamle vasken!
  klem, håper det går fint med de fire små...
  magny

  SvarSlett
 16. Flott benk du har der ja! Sånn skulle jeg også hatt! Må tenke om det ikke er noen her som lager slike benker.
  Den springen på murveggen var jo bare et prakt eksemplar:)
  Nå er det bare å nyte i fulle drag,at våren vekker jorda til live igjen... og vi kan bare kose oss og nyte alt sammen!!
  Ha en fin uke og klem herfra
  Mona

  SvarSlett
 17. Hei. For en flott benk. Det har jeg ikke tenkt på men vi har et fenselsutsalg her ved meg også. Dit skal jeg jammen ta meg en tur. Det er nok mere snø her enn hos deg men det minker raskt nå om dagen, herlig!

  SvarSlett
 18. Hei
  Vel overstått påske. Benken var nydelig. Ser at Liven også spurte etter prisen, jeg ville også spørre deg om den? Kjøpte dere den på Hyttebutikken (gamle Teigland i Åsane?) Har tenkt å ha en slik benk ved inngangspartiet, men kanskje den blir litt stor...

  Ønsker deg en fin og vårlig uke. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 19. Benken var fin og romantisk... Den vasken/springen du har på veggen er nok min favoritt, skulle gjerne hatt en slik. Ha en vårlig uke, klem

  SvarSlett
 20. Nydelig benk, har sett meg ut en sånn selv fra et annet fengsel... men det er så langt unna! Får se om det blir til en sommerutflukt! Nå er det jo ikke lenge igjen til sene lyse kvelder utendørs!

  SvarSlett
 21. Kjempefin benk, så bra at de blir laget i gammelt design. Jeg la merke til den fantastiske vasken på murveggen...har du fått kjøpt den i Norge? Ha en flott uke! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 22. Så flott benk... den kan du sette deg ned på å ta pauser når jobber ute.. Den vasken din er råfin altså..

  Ønsker deg en fin uke ..

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 23. Våren er en fin tid til hage/planting, vi har noen par frukttrær som Må beskjæres!! men jeg har ikke peiling, må ha veilednigen av min hage inrtisserte/klubbvenninne:)
  Flott med hvit benk i hagen, godt å slappe av inni mellom hageøktene eller bare slappe av....
  ha en fin uke!
  Klem Linda

  SvarSlett
 24. Vel overstått påske :)
  Den benken var kjempe fin. Kunne tenkt meg en sånn. Kan jeg spørre deg om dere ringte direkte til fengselet eller er det andre måter man gjør det på? :)
  Klem fra Trude :)

  SvarSlett
 25. Tack för kommentaren!
  Vilka underbara bilder du visar!
  här har solen visat sej från sin bäata sida hela dagen!
  Ha en fin vecka!
  kram kathrine

  SvarSlett