Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

tirsdag 21. september 2010

Bli ved din lest...


Jeg synes disse skomakerlestene er så "tidi" (bergensk for morsom ;-))
Artig å tenke på at disse har vært brukt til å lage maaange par sko !


Selger nå skomakerlester på bruktbloggen min
Nostalgias uthus


Nostalgia

4 kommentarer:

 1. Veldig tidige er dei, ja. Eg har så mange at eg treng ikkje fleire, men det er vel nokon som har lyst på ;-).

  SvarSlett
 2. Heeelt enig med deg! Skolester er noe helt spesielt:)

  KLem:)

  SvarSlett
 3. Hei. Fine lester. Har vært i uthuset ditt og funnet noe jeg ønsker å kjøpe av deg.
  Ha en fin dag. Klem :O)

  SvarSlett
 4. Ja, slike skomakerlester er flotte. Har et par eg også, men de er litt forskjellige fra de du viser. Har arva mine etter bestefar min som drev og ordna sko. Ha ein fin kveld. Klem.

  SvarSlett