Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 16. juli 2011

Sommerdager...


Det har ikke vært for mange sommerdager til nå..., og de som er må nytes.Hekletøy ...


og utsikt over et stille vann.Ha en fiiin lørdag !


Nostalgia

7 kommentarer:

 1. For en idyll:) Nesten slik her også, men vinden tar godt her på toppen. Ønsker deg en fin lørdag:)

  SvarSlett
 2. Her skinner også sola i dag. Så en har ikek tid til å sitte inne med dataen. Må ut å nyte det en kan av solstrålene.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 3. Ååå så fint... både hekletøyet, kurven og utsikten! Ja nå må vi bare nyte sommeren. I dag har vi hatt lunsj med gode venner på terrassen. Veldig kjekt å kunne dekke på ute i solen..

  Jeg hadde gledet meg til å se bilder av dine fiiine pyntede muffins, de er vel kanskje spist opp :))

  Ønsker dere en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. Ser deilig ut! Vi har også hatt en super lørdag ved sjøen. Har tatt masse bilder. Helt til batteriet var tomt, og skal nå se om noen av dem er bloggbare. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 5. Så herlig ut å sitte der å bare nyte den fine utsikten :)
  Nydelig rosafarge du har på strikketøyet ditt :)
  Her har vi hatt sol i flere dager nå å de har vært brukt til maling og utearbeid, men i morgen skal jeg bare nyte siste rest for det blir visst annet vær ifølge yr :)

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 6. Så idyllisk - og herlig utsikt!!! Ja, en må ut og nyte når sola endelig smiler fra himmelen! Det er så fantastisk med late, varme og herlige sommerdager!!!!
  Sommerklem fra Lunalu

  SvarSlett