Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 28. august 2011

Jeg selger...


En nydelig dag i Bergen idag!
Strålende sol og deilig temperatur, jeg tenker vi har fortjent det :-)

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer angående sofaen i forrige innlegg.
Jeg hadde en plan om at den sorte pidestallen på bildet over her skulle stå sammen med sofaen, men det ble rett og slett ikke plass..
Jeg har derfor bestemt meg for å selge mine vakre antikke pidestaller ...Den hvite mangler topp-platen, det følger med en rund løs plate ..
Høyde 90 og 97 cmDu finner dem i min bruktblogg Nostalgias uthus litt senere i kveld...

Nostalgia

3 kommentarer:

 1. Wow. Den sorte er jo rålekker. her er det ikke plass til mere. Sikkert solgt før han lander i uthuset. Ja begge er flotte.
  Klem til deg. Ja sant det var deilig med finvær i dag?

  SvarSlett
 2. Fine! Disse får du nok solgt med ein gang!

  Har maken til den sorte. Den sto på låven, trengte bare litt lim for plata på toppen var i to deler. (heldig for meg ellers hadde den ikkje stått der!).

  Svigers har ein til.

  Ønsker deg ei fin ny uke! Klem,

  SvarSlett
 3. De var kjempeflotte. Jeg tror ikke det blir noe problem å bli kvitt disse.

  Klem

  SvarSlett