Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 27. april 2012

Gnistrende vakker lysekrone...


Lysekronen fra 1930 har omsider funnet sin plass i trappeoppgangen :-)
Den stakkars elektrikeren arbeidet med livet som innsats, for her er det høyt og lysekronen er tung !


 Gnistrende vakkert !


<3 <3 <3


Husk min Giveaway, trekning 1. mai. Du finner linken her.

Ha en fiiin kveld !

Nostalgia

2 kommentarer:

  1. Så vakker- og passer selvfølgelig ekstra godt hjemme hos deg. Nydelig trapp også- skikkelig kontrast til vår trapp. Håper du får ei riktig fin helg.

    SvarSlett
  2. Ei skikkelig flott lysekrone som passer veldig godt inn hos deg. Men hvordan får du skiftet lyspærer, det har jeg alltid lurt på når jeg ser lysekroner høyt over golv/trapp. kanskje fordi jeg har høydeskrekk.
    Ha ei herlig helg :)

    SvarSlett