Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

fredag 6. mars 2009

Ukens horoskop og mitt blåhvite bad


"En tid du er full av ideer og mangler ikke fantasi. Tenk stort, men vær realistisk i det du vil gjøre. "
Alltid fascinert av disse horoskopene og leser dem med et glimt i øyet. De er alltid passe generelle og det er vel alltid noe som stemmer.

Om jeg ikke kjente igjen del en, så stemmer denne delen av ukens horoskop idag iallefall :-) Nostalgia har brukt regnværsdagen godt og har iallefall planene klare.

Det blå badet vårt har jeg lenge tenkt å gjøre noe med. Gulvet har blå fliser, mens veggene har hvite så det blir det ingen endring på. Den syrelutede baderomsinnredningen derimot som består av to høye skap og et servantskap skal males i en lys grå farve, mens skuffer og dører skal få nye beslag og knotter bestilt fra Landstil. Vitrinedørene skal få vindusfolie bestilt fra http://www.vakrevinduer.no/ . Tilslutt skal vindusposter, dør og tak få et strøk hvitmaling.


Bilder fra vakre vinduer og landstil.

Det gjenstår å se om det er Nostalgia selv som skal svinge malerkosten med venstrearmen, eller om det blir mine snille barn :-)

Bilder loves når det engang blir ferdig iallefall ;-D

4 kommentarer:

 1. Kikker innom for å ønske en god helg... snydelig blå-hvitt du har...

  Masse prosjekter også..og det kommer til å bli så bra.
  Klemmer Kerstin

  SvarSlett
 2. Herlige inspirerende bilder. Ha en herlig lørdag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempekoselig hilsen:)) Så fine bilder du viser! Likte spesielt godt det blå:))
  Ønsker deg en super duper helg!

  SvarSlett
 4. Heisan ... ja jeg var innom Rothaugen skole i dag.. har du vært. Trodde det skulle være bedre jeg.. Men men...Nå må jeg bare få en oversikt over hvor de fprskjellige skal være. Gi en lyd hvis du vet om noen fremover da..vil du det?

  Klemmer Kerstin

  SvarSlett