Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

søndag 20. februar 2011

Litt nytt i uthuset


 Det er nå lagt litt nytt ut i min bruktblogg
Nostalgias uthus

...blant annet  en stor stetteskål i klart pressglass lik den som du ser i turkis i innlegget under her !

Mer kommer :-)
 Nostalgia

8 kommentarer:

 1. Vakre broderier her...
  Og nydelige turkise ting å pynte vårbordet med i forrige innlegg!

  SvarSlett
 2. Hei.Nydelig broderi.Må ta en titt i din butikk.Du har så mye fint til salgs.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Hei,hei.
  La inn ein kommentar i butikken under eit broderi eg gjerne vil ha,men skriv nokre ord her i bloggen for å vera sikker på at "du får det med deg"..hi.hi..
  Ha ein fin søndagskveld:0)

  SvarSlett
 4. Nydelig ting.. nå skal jeg kikke inntil deg =))

  ha en fin uke... er du begynt på jobb igjen?

  klemmer

  SvarSlett
 5. Hei Hei,

  Vil bare send en hjertelig takk for votter jeg fikk i posten i går og lysene også!! Sååå koselig!! Har allerede tatt i bruk de nydelig hansker når jeg dro til antikk auksjon i dag! Men lykke var ikke på våres side i dag, var ingenting hjem med oss, men allikevel en veldig gøy dag å se oss rundt!!
  Tusen takk igjen, kommer stadig inn for å se hva er nytt og besøker også ditt uthus og prøver så godt jeg kan å ikke la fristelse ta overhand!! :-)
  Klem fra Amy på Eventyrhus :-)

  SvarSlett
 6. Mye fint du viser bilder av. Var på loppemarkede på gimle jeg også, men alt var utsolgt. Hadde så lyst på en plansje:0(sukk...Jo, i dag var jeg på retro bruktmarked i gamle skolen på kaland. Var ikke så mange fine gamle skatter der, mest retro. Fant heldigvis et lekkert garderobeskap fra 1870 innimellom all retroen:0).
  Ha en riktig god natt.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 7. Nydelig skål i pressglass - blir nok fin med jordbær i til sommeren ;-)

  Var og hentet pakke i går - tusen tusen takk! Så hyggelig med den ekstra overraskelsen også! Blogger om den i løpet av uka; må bare få tatt noen bilder først. Har allerede begynt å lese boka; og funnet mange gode idéer!

  Ha ei super ny uke!
  Klem

  SvarSlett