Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

søndag 10. april 2011

Søndagens kupp !!!


Fantastisk dag her i Bergen idag og hele 17 grader !

Det ble ingen runde rundt på loppemarkeder i dag, men et besøk på det lokale loppemarkedet som bød på konsert med korps og deretter auksjon :-)

Med "Alle fugler" og "Norge i rødt, hvitt og blått" kom vårstemningen med et brak :-)På auksjon var disse høye flotte pjolterglassene fra Hadeland...
Disse ble produsert fra 1899 til 1940 og heter "Nansen".


Flotte, ikke sant ?

Jeg er kjempefornøyd med å få 6 stk til bare 400.- kroner !!!
Et kupp rett og slett :-)Dagny Tande Lids  vakreste tegninger ble også med hjem...


:-)


Når det gjelder min bruktblogg Nostalgias uthus, så har jeg lagt ut følgende beskjed på nettsiden  idag, siden jeg har fått mange spørsmål om å reservere....

FØRST TIL MØLLEN.....

Idag søndag 10.04.klokken 20. 00 legges det ut mye nytt i uthuset.

Det er "først til møllen " som gjelder og kommentar under innlegget.

For de som har ønsket at jeg reserverer før ting er lagt ut, så gjør jeg ikke det.
Årsaken er så enkel at når jeg har annonsert at disse varene kommer ( se innlegg på www.nostalgiasverden. blogspot.com fredag 08.04), så skal de også være der klokken 20.00.

Jeg synes det er mest rederlig og tenker at jeg personlig hadde blitt skuffet om jeg satt klar klokken 20.00 og så at mye av tingene allerede var reservert.

Håper på forståelse for at jeg synes dette er mest fair.

Mvh
Nostalgia


Håper at ikke  at noen blir støtt av denne meldingen...


Ha en fiiin kveld !
Nostalgia

11 kommentarer:

 1. Så fine glass og blomstertegninger du fant! Jeg var en liten tur innom loppemarkedet i dag og fant noen bøker - det er det jeg som regel ender opp med :)

  Her var det også varmt i dag - mannen sa det var 21 grader, reneste sommeren! Ha en fortsatt fin søndag! Klem

  SvarSlett
 2. Heisann! Jeg var en tur på Loppis nær deg i dag også - åpnet faktisk tegnemappen og så på tegningene du kjøpte.. Nydelige! :-) Når jeg tenker meg om husker jeg vel at det kun var lagt inn 1 bud..hehe!! Grattis!! Synes mld din ang "uthuset" er helt flott! Det må vi tåle - vi som har lyst å handle litt i kveld.. :-) Jeg dro videre til byens loppiser også i dag. Fikk med meg noen poser hjem, bla. et nydelig lite Mason's kakeservise, noen nydelige blue danube kopper m/fat og masse krystall.. Så nå er det loppispause frem til mai her.. Må rydde litt UT også! :-) Ha en fortsatt din søndag og lykke til med salget kl 20.. :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige glass! Nansen produseres vel fortsatt, men uten den flotte slipingen. Dine var utrolig vakre, og i så flott stand. Ikke mye gåskjær etter for varm oppvaskmaskin der, nei.
  Veldig ryddig at du holder hva du lover - kl.20, er kl.20 - vi får rett og slett stå i tastekø *S*
  En god kveld til deg - Liv

  SvarSlett
 4. Nydelige glass! Og et nydelig loppisvær:)

  SvarSlett
 5. Det er bare så utrolig hvs du finner!

  Skjønner godt det blir kamp om disse tingene..

  Ønsker deg en fin ny uke, stor klem

  SvarSlett
 6. Hei!

  Vi har gleden av å invitere til tidenes interiørbloggetreff på Gamle Logen den 25.juni 2011. Håper du kan ha lyst å komme!

  Nib-jentene

  SvarSlett
 7. Hei til deg, nydelige glass, heldig med budet ditt. Første mann til mølla er en god regel. Fin uke og påske til deg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 8. Så flotte glass !
  Jeg synes det er fint at tingene du skal selge kl 20.00 , faktisk er der da. Så får vi finne oss i at noen kommer før oss. Sånn er det !
  Masse flotte ting har du i alle fall !
  Klem :-)

  SvarSlett
 9. Der har du gjort et kupp! Flotte glass!
  Det høres rettferdig og fint ut at man ikke får reservere. Vet selv hvor skuffet man blir viss noe er annonsert og man får beskjed at det er tomt før salget starter...
  Ha en flott ny uke.
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 10. Nydelige glass, og Dagny Tande Lid var utrolig dyktig. Å få tak i tegningene var et kupp.

  Jeg skjønner godt at du ikke kan reservere, og jeg synes det er et flott og rettferdig system du har laget.

  Klem

  SvarSlett
 11. Fantastiske nydelige glass...du har igjen gjort et kupp.
  Klem...Ellen

  SvarSlett