Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

fredag 15. juni 2012

Det lille huset i skogen.....er egentlig vår lille dukkestue :-)


Det er ikke ille å komme hjem fra ferie når solen skinner og det blomstrer over alt i hagen :-)Både i ampler, bed og krukker blomstrer det frodig og det lille syrintreet som ble plantet ifjor er i år fullt av blomster :-)

Kanskje skal våre frittgående høner og hane ha litt av æren for god gjødsling :-) Uteplass og plener har fått klipp og stell idag, mens hønenes sommerhus og dukkestuen står for tur og skal få en omgang med malerkosten.


Kjekt med hage :-)God helg :-)

Nostalgia


7 kommentarer:

 1. Så fint det blomstrer hos dere. Nydelig dukkestue som står så fint der i hagen. :)

  SvarSlett
 2. Så koselig det er i hagen din...og nydelig blomstring :)

  SvarSlett
 3. Herlige hagebilder!
  Sommer nå!

  Ha en herlig helg.

  Smil og klem
  Camilla

  SvarSlett
 4. Det var herlig frodig og grønt hos deg! Enten det skyldes vestlandsklima eller hønsegjødsel. Hønene kan uansett få litt kreditt, for ingengting slår ved hønsegjødsel, og regn trengs jo for å få alt ned i bakken.
  Sommer, grønne plener og blomsterflor er ikke å forakte - god helg til deg - Liv

  SvarSlett
 5. Ja hønsegjødsel er jo noe av det beste en kan bruke, så det er ikke dumt med de hønene i hagen.
  Det er flott hos deg, Syns det er så koselig med en litt frodig hage med mye forskjellig. Ikke minst litt trær rundt om. Nydelige blomster har du også.
  De små husene er jo sjarmerende.
  Ønsker deg en riktig god lørdag :)

  SvarSlett
 6. Håpe de har hatt ein toppers tur!! So frodig da e hjå deg :) Godt å komma heim te fint ver og herlege farga i hagen :)

  Ønske deg ei finfin helg!

  Klem frå Christine

  SvarSlett
 7. Så otroligt vackert
  Klem Kathrine

  SvarSlett