Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

fredag 22. juni 2012

Kjøkkendrømmer ...


Det er masse inspirasjon å hente på nettet, og denne gangen drømmer jeg om kjøkken....Kjøkkenet vårt er lite, men nå venter vi i spenning på om vi får lov til å utvide slik at vi får et romslig drømmekjøkken med plass til alle våre fine funn fra loppemarked og auksjoner ...Mens byråkratene jobber videre med saken, er det jo lov å drømme og hente inspirasjon :-)


Og at vi har vært tålmodige, det er sikkert og visst....Alle de fine "drømmebildene" har jeg funnet her.

Ha en fiiin helg !

Nostalgia

4 kommentarer:

 1. *S* Dette var nesten litt komisk. Jeg har brukt mye tid på akkurat det nettstedet de siste ukene. Kjøpte bladet også. Mange flotte bilder og greit å kunne klikke på forskjellige typer kjøkken. Nå er vi nærmer vi oss slutten på oppussingen, ting-tar-tid. Om en god uke tenker jeg den siste resten er på plass. Det glade barnekjøkkenet er malt vekk - litt trist og litt fint. Lykke til med løyve og utbygging - Liv

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 23 års bryllupsdag!

  Håper dere får lov å bygge ut!
  Der dere bor skulle det vel ikke sjenere noen! Men byråkrater kan jo være svært så glad i å bestemme, da.
  Mange lekre kjøkken å drømme om,ja :)

  SvarSlett
 3. Drømme drømme...så lekkert! Håper at utbyggingsplanene lar seg gjøre, er helt sikker på at dere får et flott kjøkken uansett:-)

  Ønsker dere alle en fin midtsommerskveld, stor klem

  SvarSlett
 4. Kjøkkenet er "husets hjerte" heter det...
  Og her viser du mange koselige.
  Jeg er jo nettopp ferdig med å pusse opp mitt kjøkken og det ble lyst og landlig akkurat sånn som jeg ønsket å ha det...:-)

  Midtsommerklem...

  SvarSlett