Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 24. april 2009

Loppejakt og ønsker om gode kjøp :-)Det er mange av oss som gleder oss til Loppesesongen :-). Denne helgen er det påny masse loppemarkeder her i Bergen, og skattejakten er igang.

Nostalgia har vel en viss formening om hva som bør være med i posene når hun går ut fra loppemarkedet, men siden loppejakt er nettopp skattejakt, så hender det at det blir noen overraskelser. Noen kjøp er man vel bare mer fornøyd med enn andre. Forrige helg var det vel fugleburet til kr 20.- som var høydaren for meg :-)

I årenes løp har det blitt endel kupp, røverkjøp eller hva man skal kalle det etter å ha trålt loppemarked og bruktbutikker. Ikke nødvendigvis fordi det var så rasende billig, men fordi man har funnet det som var perfekt for en selv. Her er noen av mine høydepunkter fra Loppis og bruktbutikker.


Gammelt skrin med gamle kort fra tidlig 1900-tallet.Jugendboks til trådsneller.Gamle, speil, oljetrykk m.m. Jugendmugge (kjøpt for 30 kr..), "hjemmelaget" lampe, Pokal i støpejern.


Lite englebilde kjøpt på Kadettangen i Sandvika for kr 100.-
Speil fra slutten av 1800-tallet fra Fretex for kr 650-En samling med bruktkjøp som jeg er særdeles fornøyd med :-)
Skapet er engelsk, lampen likeså og sistnevnte ble med hjem fra siste Londontur. Jardinieren er fra forrige helgs loppis, maleriet er fra Fretex, mens måneskinnslampe og oljetrykket med kattene er fra Antikkmesse. Skapet er fullt av loppefunn og trenger avlastning. Hvor mange kakefat trenger man egentlig ? Den tid den sorg.... Loppemarked i morgen igjen, og jeg GLEDER meg :-)
Lykke til med skattejakten !
Nostalgia

9 kommentarer:

 1. Så flink du er å finne skatter!
  Lykke til på loppis i helgen! Klem J.

  SvarSlett
 2. Skal også på loppejakt i morgen, håper å finne masse lekkert;)God jakt!

  SvarSlett
 3. jaaaaa,nå er det loppesesong!!!
  du har no vært utrolig flink da!!masse fint å finne rundt om nå ja.
  utrolig va folk kaster/selger/gir vekk...
  Ha en superfin helg:)

  SvarSlett
 4. Ja i morgen er det på`n igjen... Kosleig det....Har ikke lagt opp ruten enda.. hihihi..
  Kanksje vi står ved siden av hverandre uten å vite om det:O=)


  Hihihi...
  Kos deg i morgen ... Klemmer O=)

  SvarSlett
 5. Du har virkelig funnet masse flott,lykke til i morgen.

  SvarSlett
 6. Hei
  Ja, ikke sant, kjempepraktisk:-)
  Ha en fin helg du også!
  Kristin

  SvarSlett
 7. Så mye flott du har funnet. Selv er jeg litt for ensidig, og går helst mot porselen. Akkurat det irriterer meg litt... Jeg må nok bort fra alle servisene, og mot litt sprekere ting...

  I morgen er det en ny sjanse!!! Lykke til til deg!

  SvarSlett
 8. Så mange fine ting! Det er noe spesielt med gamle ting, ingen tvil om det! Lekkert fuglebur også! Ønsker deg en fortsatt fin helg! klem fra silje.

  SvarSlett