Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 5. desember 2011

Reprise og litt nytt i uthuset


Jul i vårt hus heter NIBs desemberutfordring.
 Siden det ikke har kommet så mye julepynt hos meg enda, hentet jeg frem mitt bidrag fra ifjor som du kan se her.

Det er iallfall ikke noe å si på julestemningen utenfor vinduet her idag.
Sneen laver ned og det er rene julekortstemningen :-)

Fint å se på, men ikke særlig vær for meg som fremdeles går med krykker, en fot med sko og en fot  med plastpose på ... ;-)

Det gjelder å kose seg inne, og idag har jeg gjort klar til å legge jeg nye ting ut i min uthusblogg  klokken 20.00 i kveld :-)

Her er noen smakebiter : Kanskje finner du julegaven til deg selv eller noen andre :-)

Nostalgia4 kommentarer:

 1. Belli!!Come ricordano il passato!!!Rosetta

  SvarSlett
 2. Jeg hadde så lyst å dra på julemarked i helga, men fikk ikke tid til det, dessverre! Så bilde av deg i BT. Morsomt :) Håper du fikk solgt en del og er fornøyd.

  SvarSlett
 3. Så mange go'saker du viser!

  Ja nå daler sneen ned, julestemning så det holder i dag:) Ønsker deg fine førjulsdager min venn. Vi snakkes snart, stor klem fra meg

  SvarSlett
 4. Her var det mye flott.
  så kjedelig at du fortsatt ikke er kvitt krykkene,
  Men håper gipsen er borte.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett