Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 9. desember 2011

Til gløggen....


 Rörstrands servise "God jul" er noe av det fineste jeg vet, men ikke så lett å få tak i...

Jugendpreg,...akkurat slik jeg liker :-)Så kjære julenisse ; jeg hadde blitt vledig glad om det en gang dukket opp deler til dette serviset,...tenk å ha denne muggen til gløgg !

Ønsker deg en fiiin kveld !

Nostalgia


9 kommentarer:

 1. Jeg er så aldeles enig! Serviset er midt i blinken. Jeg har muggen, en asjett og en stor tallerken, og skulle gjerne hatt kaffekoppene (+ litt til...), men det går ut av produksjon 31.12.11. Vi var på Rörstrand i Lidköping i sommer, og jeg hadde handlelisten klar, men alt da var de tomme for det meste, så produksjonen stoppet nok lenge før 31.12.11.
  Det ligge litt ute på svenske nettbutikker, men det blir jo litt av en pris med valutagebyr, toll og frakt. Gjelder å ha en venn i Sverige, da.
  Lykke til! Liv

  SvarSlett
 2. Serviset var helt nydelig, håper du får tak i det;)

  Ha en flott fredag, hilsen Lisbeth ;D

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du liker det - det ville jo passe perfekt hos deg :)

  Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 4. Et kjempefint servise....og det dukker nok opp....om du er tålmodig :o)

  ha en fin dag
  Klem!!

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  La oss håpe at nissen er online, og leser blogg ;))
  Ønsker deg en riktig fin fin kveld.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 6. Lenge siden sist Nostalgia.. (ja 5 dager er mye hos deg! nemlig!) Mye å pusle med til jul? sjarmerende service forresta. Har ikke sett det noen steder igrunn. klem

  SvarSlett
 7. Hei.Håper alt står bra til med deg.Virkelig nydelig håper du får ditt ønske oppfylt en gang.Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre og en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 8. Hei, ein eg kjenner er på jakt etter ei gammel veggklokke. Han finner på finn.no, men dei vil ikkje sende, men tenkte på deg eg då, om enten du har til salgs eller om du veit om andre som selger og sender. :)

  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 9. Det har jeg aldrig set før, hvor fiiint!


  Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul!

  Klem fra Helle:-

  SvarSlett