Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

tirsdag 3. mars 2009

Sjokoladetyven og reisebrev fra London

I løpet av natten har det vært en sjokoladetyv med fire ben på ferde. 4 hjertesjokolader i rosa og rødt papir har forsvunnet. Det verste var at dette skulle være en del av premien i konkurransen min... Synderen ble pågrepet i korgen sin med rosa og røde papir dandert rundt seg... Tyven har tilsynelatende ikke fått men av sjokoladen og synes nok det var en herlig avveksling fra tørrforet.
Nostalgia har fått en lærepenge : alt spiselig låses inn.


Sjokoladetyven, ogaså kalt "Bamse" ;-D
Silhuettbilde fra ca 1830.













Brødboks fra 1930.














Lampe i art Noveau


Mugge fra ca 1900.

Dørhammer , art Noveau








Nostalgia rakk mer enn bare shopping i London. Det ble tid til en flott båttur på Thamsen der vi dro til Greenwich og ble der et par timer før vi returnerte. London sett fra Thamsen er fantastisk vakker. Musical ble det også tid til, og vi så en musical basert på Qeens sanger ; we will rock you. Anbefales. Det ble tid til flere markeder. Bermondsey er ikke lenger det det var og har i tillegg måtte flytte fra plassen det tidligere var. Markedet er idag 1/5 av det det var i 2004, og allerede da hadde det nok tapt seg fra sine storhetsdager. Absolutt mulig å gjøre gode kjøp her, men utvalget er ikke lenger så stort. Portobello om lørdagene er fremdels sjarmerende, men veldig folksomt. En gang i måneden er det Antique- Fair i London i Lindley Hall. Der er det stort utvalg og profesjonelle selgere, mange av dem fra Portobello Road. Det var kø utenfor lenge før markedet åpnet. Mange var dealers altså selgere. Det var her jeg kjøpte den fine jugendlampen og silhuettbildet.
Tror ikke det blir så lenge til neste tur og da tror jeg at jeg slår til med en uke :-)

3 kommentarer:

  1. Så utrolig mye flott du har fått tak i :)

    SvarSlett
  2. Oh så gøy med reisebrev..se der har du fått kjøpt noen skatter også...Heldig du:O)Fortsatt go`kveld til deg fra Maliva

    SvarSlett
  3. He-he, men det var en veldig søt sjokolade-tyv da:-) Veldig mye fint. Likte spesielt brødboksen.

    SvarSlett