Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

tirsdag 28. april 2009

Jeg tok en sjanse....

... og satser på at det går bra å så på frimark idag :-) og at ingen nattefrost kommer og ødelegger. Ikke de store sprellene, men solsikkefrøene har jeg tatt sjansen på, og en engblanding likeså. Solsikker er liksom litt "ute" nå, men jeg synes de hører til mitt jugendhus i okergult,grønt og rødt.Den svenske maleren Carl Larsson sine bilder fra 100 år tilbake med interiør- og dagliglivskildringer, er en enorm inspirasjon for meg. ...

I hagen min blomstrer det nå :-) og blodripsen er på sitt vakreste.Jeg satser på masse plommer i år..."Brita og katten" malt av Carl Larsson og henger i Nationalmuseum i stockholm. Se solsikkene mot den røde veggen ....
Jeg har plantet Solsikkefrø under min røde uthusvegg idag rett ved siden av kaprifolen.... Jeg tok en sjanse og drømmer om at det om ca 3 mnd vokser store solsikker på min røde vegg ;-)


Ha en deilig kveld !

Nostalgia

5 kommentarer:

 1. Du er i hvertfall en flink gartner. Man får ikke tenke på om planten er "ut" eller ei,det viktigste er hva man selv liker.

  SvarSlett
 2. Kosleig med planting... Har noen jeg skulle plantet rett ut i hgen jeg også...
  Så koselig du har det med alle blomstene som blomsterer..

  Kos deg og nyt dagene Klem O0)

  SvarSlett
 3. Så flink du er i hagen. Enig at bildene hans viser så mye koselig og inspirerende:-) Krysser fingrene for at det ikke blir frost for deg:-)
  Klem I

  SvarSlett
 4. Takk for hilsen..Håper det går bra med blomstersåingen.. Jeg satte ut mine overvintrede pelargonia, og glemte dem litt ut.. Noen av bladene var blitt hvite, så det setter vel plantene litt tilbake tenker jeg.. At jeg ikke lærer! Gjorde samme feil i fjor også. Kommer liksom ikke på at det blir kaldere om kvelden..

  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. For mange år siden var Gubben og jeg i Sundborn på museumet til Carl Larson!!! Fantastisk opplevelse!!! Elsker Carl Larson- hjemmet!!

  SvarSlett