Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 6. juni 2009

Halte Lotta og livet i hønsegården








Idag har dagen vært brukt til å kose seg på terassen med interiørblader og en aldri så liten shoppingtur :-) som resulterte i blant annet Lisbeth Dahl lampe. Shoppingrunde ble det også på nettet...


Ingen fotografering idag, men i morgen...


Hønene våre har også fått sitt. Felleskjøpet ble besøkt og det ble kjøpt inn mer skjellsand slik at hønene kan sandbade litt.



En av våre tre høner, Lotta har siste uken haltet og hun har heller ikke lagt egg. Vi regner med at hun har hoppet fra "bruen" og forstrekt seg litt, for vi ser ingen ytre skader. Hun trakker ikke like mye rundt i gården som de to andre, men later allikevel til å trives.

Emil i Lønneberget hadde også sin Halte Lotta, og det var den beste verpehøna :-)

Vi regner med at vår Lotta kommer over haltingen, men vi forstår nå hvem som har lagt de største eggene for de savner vi...


Imens skal hun få nyte late dager og bli bedre :-)



Nostalgia

3 kommentarer:

  1. Høres ut som du har hatt en deilig dag:)
    God bedring til den halte høna:) Ha en riktig god natt!

    SvarSlett
  2. Nei men, stakkars Lotta, da :( Håper hun blir fort frisk igjen og legger egg til glede for husfolket :)
    Det er nå en uke igjen til mine høner kommer. Gleder meg veldig! Selvom det ikke blir egg med det første.
    Felleskjøpet er et must. Hadde aldri trodd jeg skulle gjøre storinnkjøp der, men man skal aldri si aldri, har handlet for noen lapper der i det siste ja :)

    Shopping er koselig, og det er morsommere med L.D enn med F.K ;P

    Hilsen Margrethe

    SvarSlett
  3. Stakkars Lotta, ønsker henne god bedring! Jeg blir veldig inspirert over at dere har høner. Vi har også snakket om å få oss noen, -kan man f.eks reise bort en helg fra hønene..? Vi har ellers god plass her, og bor ganske landlig. Jeg skjønner at jeg må sette meg inn i dette med hønestell, men de er jo så fine og så deilig at man kan få egg, da!

    SvarSlett