Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

fredag 5. november 2010

Fattigmannsølv
Jeg er ikke så heldig å ha gammelt fattigmannsølv, men heldigvis er det masse fint å få kjøpt- til og med på loppis :-)Denne brikken kjøpte jeg på loppemarked i Brüssel, og jeg har fylt den med et gammelt stettefat i sølvplett, pokal og kuler i fattigmannsølv, og antikke glass fra Tallin som er kjempefine som lysglass.


Fattigmannsølv, levende lys...
Kjempefint til å pynte med i høstmørket.


Disse tre har jeg funnet på loppis.


 I morgen blir det nok en runde på loppis igjen...:-)

Husk min Giveaway, du finner linken oppe til høyre.

Ønsker deg en fiiin kveld !


Nostalgia

9 kommentarer:

 1. Mye fint hos deg.Liker også godt fattigmann sølv.
  Blir nok ikke noe loppis på meg.Det byttes på rom i heimen og har en del arbeid foran meg der.
  Mandag blir det Oslo tur
  Ha en fin loppis helg
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Hei.Så mye fint,nydelig og vakkert.Synes det var fint lell om det var fattimanssølv.Riktig nydelig.Må nå ta en titt på din Givaway det har jeg ikke fått med meg.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Nydelig, herlig brett og fattigmannssølv, jeg bare elsker det. Ha en fin helg, kos deg på loppis, håper du finner mye fint. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 4. Det ser fint ut! Selv har jeg nesten ikke noe sølv - heller ikke fattigmannssølv... ;)

  Ha en god helg! Klem

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Grattis med skattene :) Elsker fattigmanssølv jeg også! Heldige du som har tilgang på loppiser...her hvor jeg bor eksisterer det nesten ikkke...untatt de gangene de arrangeres i garasjen vår, hihi :)Men Finn.no besøkes derimot flittig!
  Ønsker deg en kjempefin helg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 6. Heisann..
  nei gammelt fattigmansølv er vel ikke og finne i Norge..har aldri kommet over det..men som du sier masse fint og finne av nytt på loppis...og det er jo glimrende:)
  Ha en flotters lørdag...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. Det var mange flotte ting i fattigmannssølv.
  Håper du finner flere fine ting på helgens loppejakt. Det skal være et stort loppemarked ikke langt herfra i helga, men jeg rekker ikke innom fordi jeg er opptatt hele helgen med jobb og andre aktiviteter. Har vondt av det, men en får ikke med seg alt.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 8. Hei!
  Kjempefint med fattigmannssølv.
  Lykke til på loppis og ha ei flott helg. Klem

  SvarSlett
 9. Åååå så fint, min venn!! Jeg er ogsp veldig svak for fattigmanssølv! Nydelige bilder hos deg - kom nesten i julestemning her jeg sitter:o)
  Nå skal jeg på gjenbruken. Ingen loppis her i nærheten av meg, men jeg skal se om jeg finner noen skatter likevel:o))))
  Ha en god helg, vennen min!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett