Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

tirsdag 2. november 2010

Ønsker meg.....


 ...en bok som er skrevet av Else Rønnevig.
For dem som er opptatt av bygningsvern og tradisjoner er nok dette et kjent navn.Sprossa som hun blir kalt har egen hjemmeside og driver som konsulent innen bygningsvern.
Boka hennes om gamle hus har jeg sikret meg og nå ønsker jeg boka hennes om bakerovnen.


Tenk å ha en egen bakerovn :-) 

(alle bilder er lånt fra sprossa.no)

Nostalgia

5 kommentarer:

 1. Da får du den kanskje til jul da:)
  kos deg..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Bakarovn kunne eg også tenkt meg. Også eit eldhus der eg kunne laga til plass for å lage heimelaga ost. No må eg heilt til Vik i Sogn for å gjere det.
  Mat som ein har laga sjølv smakar så mykje betre enn kjøpemat.

  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Har faktisk vært i Elsa's hus i Lillesand for mange år siden jeg. Da hadde hun akkurat fått i stand bakerovenen i kjelleren. Husker det som en utrolig fin opplevelse - bortsett fra at jeg holdt på å fryse i hjel på hotellet i Lillesand om natten. De hadde egentlig ikke åpent men lot oss få rom som ikke var oppvarmet. Vi hadde tre runder i dusjen i løpet av natten for å holde varmen. Men - jeg overlevde og glemmer aldri Lillesand :-)

  SvarSlett
 4. Denne boken må vel være flott å sette på ønskelisten til jul. Jeg har ganske sikker på at nissen stikker innom med riktig pakke til deg.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei , sjekk på qxl nettauksjon , kan hende du finner boka der .Mvh . Bente

  SvarSlett