Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

søndag 17. mars 2013

Idyll ....


det er vår og da flytter hønene våre ut fra sitt vinterisolerte hus og inn i sommerhuset sitt :-)
Kjekt å komme ut og selv om bakken er hard og kald koser de seg med å rote i bakken, ...Puffet ris er en favorittMolly er veteranen i denne flokken og er mamma til mange av hønene våre..


To haner må til for å passe flokken på 8 høner. 
Her er Marius og Matias :-)
Ha en fiiin søndagskveld :-)


Nostalgia

6 kommentarer:

 1. Her venter nok også hønene på å komme ut , men vi har hauger og lass med snø ennå, så de får vente litt. Fine tupper du har ! God søndag til deg !

  SvarSlett
 2. Kjempe fine høner! Kan godt skjønne at dem koste seg ute!

  Vivi

  SvarSlett
 3. Kor flotte høner !
  Det må vere fantastisk å få kome ut i friluft.
  Det blir nok gode egg av det ?

  Ha ei fin ny veke.
  Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Å så fine høner og haner du har, vi skal også få oss noen få høns, skal bare gjøre klart hønsehuset, som de siste åra har fungert som verktøybod til mannen ;O
  Hadde høns for noen år sia og savner det, så nå får vi noen dverghøns fra en kjenning i harstad, og håper vi kan hente dem i påsken :)

  Fine bilder.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 5. Der var du jo:0) Kjekt med innlegg fra deg igjen! Så herlig å bo slik til at en kan ha høner!det er drømmen min også. Skikkelig flotte er de og de er sikkert overlykkelige for at våren er komt! :0)
  Ønsker deg en herlig uke, min venn!!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 6. Stilig med så mange grå høner innimellom de andre mer fargesterke. Er det fordi de ikke er utvokste, eller blir de sånn ?

  SvarSlett