Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 21. februar 2009

Inspirasjon, trøst og helgekos

Nostalgia trengte "trøst" idag ; Med betennelse i skulderen og beskjed om ikke å gjøre noe så ble det en liten "inspirasjonsrunde" i butikker idag. Jammen ble det ikke handlet bittelitt også :-D
Skjønne servietter, lys, lekker orkide og lysfat (egentlig et dessertfat fra Fretex).Kvelden skal tilbringes i "kosekroken". Nostalgia drømmer om større kjøkken og skal drømme seg bort med inspirende blader og bøker, samt studere andres interiørblogger. Siden armen er hemmet av senebetennelse, er det "på legens ordre", så da har jeg alibiet i orden og strikkepinner, heklenål, symaskin og malerpensel må få en pause.

Magasinet "gård & Torp" har jeg nå begynt å abonere på. Mye nyttig der for oss som har gamle hus. Boken om gamle trehus anbefaler jeg også.Ha en riktig god lørdagskveld alle sammen !

7 kommentarer:

 1. Høres ut som du har kost deg og skal kose deg videre utover lørdagen. Det gjør du rett i=)

  Håper skulderen snart bir bra igjen. Go helg Klem Kerstin

  SvarSlett
 2. Uff, stakkars, stakkars deg. Ønsker deg en riktig god bedring kos deg i kosekroken din med bladet ditt :) God lørdag til deg!

  SvarSlett
 3. Mange flotte bilder :)
  God bedring til deg!
  Ha en strålende flott søndag
  *Siv*

  SvarSlett
 4. Håper skulderen har det bedre etter en kosedag! Kjøper også Gård & Torp og syntes det er et flott blad. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 5. Dumpet innom bloggen din ved en ren tilfeldighet, et eldorado for en som liker det nostalgiske....
  Kjempeflott blogg og flotte bilder.
  Titter gjerne innom igjen!!
  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett
 6. Så søte ting du hadde kjøpt deg! Både boken og bladet så og spennende ut! Ha en fin søndag! Klem-Mia

  SvarSlett