Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 19. desember 2010

Skitnesøndag


4.søndag i advent er kalt skitnesøndag her hos oss.
Da er det lov å gjøre ting som man tidligere ikke fikk gjøre på søndager....For den som er på jobb hver dag er det en dyd av nødvendighet å ta helgen til bruk for å komme i mål til jul.
Litt vasking og rydding måtte til her hos oss idag og også ungdommene måtte til pers :-)


Med en liten niese på fire år på besøk ble det også litt tid til å bake julemuffins :-)Ha en fiiin kveld !


Nostalgia

16 kommentarer:

 1. Heisann!!!Herlig når hele familien er engasjert i jule stria!!Bra å samarbeide mot et godt mål:)Ha en fin førjulstid!!Nydelige sopper..klem linda:)

  SvarSlett
 2. For noen herlige sopper!! Er det stearinlys?
  Likte også godt kakeboksene fra forrige innlegg - nydelige! Må visst begynne å gå på loppis til våren... ;-)

  Har ikke hørt om skitnesøndag; men her har vi iallefall ikke vasket noe som helst i dag! Vi hr vel heller skitnet litt til... ;-)

  Ha ei fin ny arbeidsuke!
  :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har heller ikke hørt om skitnesøndag... og dagen har ikke blitt brukt til å vaske! Men jeg har rotet og ryddet litt - og smakt (masse) på peppermyntekonfekten...
  Nyt kvelden videre (her jomer nasjonalsangen fra tv'n!)
  Førjulsklem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Skitnesøndag var et nytt ord for meg, men her i Trøndelag har vi noe som står i stil: sotsøndag! Men ikke ante jeg betydningen bak ordet før nå!

  Ha en fin kveld! :o)

  SvarSlett
 5. Åh så lekre de der var...søte var de:)
  klem klem

  SvarSlett
 6. först är jag väl tvungen att gratulera med vinnsten över svenskorna i handboll.smile

  vänta bara till nästa gång.

  oj vilka muffins.
  de hade jag behövt i kväll som tröst.

  en riktig god jul

  SvarSlett
 7. Oikein hyvää joulua sinulle. Näin blogien välityksellä on kiva tutustua muiden maiden kulttuuriin ja ihmisiin. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun kavereillesi, miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Samalla saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Jouluterveisin Teuvo Vehkalahti Finland

  SvarSlett
 8. Nå er det yngste barnebarnet blitt hentet av sin mor, etter og ha vært på besøk hos Bestemor og Bestefar siden fredag. Så nå skal Gubbe lille og jeg slappe av og kose oss. Men i morgen, i morgen og ikkje i dag,- da skal Gubben få ta en kjærlig titt på kjøleskapet, mens jeg studerer matskapet. Vi kommer nok i mål, for gaver og mat er i hus:DDDD Klemz

  SvarSlett
 9. Neimen for noen skjønne julemuffins!

  Ja det er godt å få brukt helgen, ikke minst få gjort noe når det er dagslys...

  Lykke til med innspurten, søndagsklem fra meg

  SvarSlett
 10. Koselig hos deg....deilige julemuffins....
  Ønsker deg en fin ukestart

  Klem til deg

  SvarSlett
 11. Det erså mye jeg har lyst til å gjøre før jul. Bl.a. bake muffins med julesmak. Er ferdig med det som må gjøres, eller, har igjen å vaske litt og pynte juletreet. Men mye jeg kunne tenkt meg å gjøre visst jeg fikk tid og ork. Så en får bare se hva dei siste dagene bringer.
  Ønsker deg ei ritkig god juleuke :)

  SvarSlett
 12. Godt alt som er gjort..

  for noen lekre muffins da...

  så flink du er...

  ønsker deg en fin uke mot jul

  Klemmer 0))

  SvarSlett
 13. Mmm, de julemuffinsene så gode ut!
  Hadde store planer om å få utnyttet skitnesøndagen jeg også, men det ble lite vasking her...men nå er i hvert fall juletreet i hus:)
  Ønsker deg en fin siste førjulsuke!

  SvarSlett
 14. Flotte julemuffins og tydeligvis har du god hjelp. Vi har også hatt skitnesøndag. Vasket stuen og gjort masse idag. Ønsker deg fine førjulsdager.
  Klem

  SvarSlett
 15. Ja her har det vært vaskehelg, litt travelt når man skal på jobb også i disse tider. Kos deg..klem

  SvarSlett
 16. Hihi, jeg leste først at en liten NISSE på 4 år hadde hjulpet deg med muffinsene :)
  Det går mye i ordet jul og nisser for tiden :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett