Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 14. juli 2012

Dagens skattejakt !


En liten tur i bruktbutikken idag resulterte i denne elegante Jugendstaken :-) Og mens vi ryddet i  søppeldynga som gejmte seg under uthuset vårt, fant vi denne søte sepeskålen !
Den har sikker lagt der i 50 år, og nå lurer vi på om det kan finnes flere skatter å finne etter hvert som vi rydder... :-)Praktiske målebeger fant jeg også på bruktbutikken, kjekt å ha når bakelysten skulle komme over meg :-)
Ha en fiiin lørdagskveld :-)

Nostalgia

5 kommentarer:

 1. For noen flotte funn du har gjort på bruktbutikke...og for et funn å finne en slik i søppeldungen da...
  Er jo henfallen til sepekopper jeg, og en slik har jeg faktiskpå naustet :)
  Lykke til videre med skattejakten
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Det var en fin lysestake :)

  Til din kommentar hos meg: Det er ikke gjenbruk av stoffer, men stoffene jeg syr med, er reproduksjoner (= nytrykk) av gamle stoffer, i mitt tilfelle fra 1800-tallet :)

  Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 3. Sød sæbeskål du fandt, og sjovt at den hører til huset!
  God søndag
  Klem Helle

  SvarSlett
 4. Oi, likte såpekoppen best, den var vakker!!!
  Ha en flott søndag! Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 5. Hei du skjønne.

  Tusen takk for så koselig hilsen. Ble så glad.
  Du har så masse flotte ting. Nydelgi lysestake, og søt såpeskål. Herlig og nostalgisk.

  Koselig inlegg. Ønsker deg en fin uke.
  Ja og roser er ikke så lett alle steder. Men her er det ganske mildt, derfor er det botanisk hage her forsiden av oss. Der må du ta deg en tur å se. ..

  men du har nå så masse andre fine blomster vil jeg tro, så vakkert er det hos deg uansett, roser eller ikke. :)

  klem fra Margareth

  SvarSlett