Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

torsdag 5. juli 2012

Ruiner...


Ja her er restene av uthuset vårt ....
Og her kan du se hvordan det så ut for bare noen dager siden !


Til venstre står uthuset som vi bygget for noen år siden ...
I løpet av høsten skal det settes opp et nytt fint uthus, må si jeg gleder meg veldig.
Her skal det bli god plass til å dyrke hobbier :-)Og mens byggerne tar ferie skal vi rydde opp i dette rotet, slik at det er klart til å sette i gang om noen uker ;-)


Nostalgia

1 kommentar:

  1. Så spennende, lykke til med oppryddingen;)Her kjørte mannen nettopp et lass på fyllinga;)

    SvarSlett