Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 29. juli 2012

Smaken av sommer...


Ifølge værmelderene skulle vi få både regn, lyn og torden idag...
Vi var heldig og fikk en hel dag med oppholdsvær og til og med en god del sol ;-)Med det heller triste sommerværet i juli, gjelder det å kose seg når vi først har en finværsdag :-)
Og hva er vel bedre enn nystekte vafler med rømme og jordbærsyltetøy ?


Og for deg som lurer på jeg viste frem i forrige innlegg (vel, deler av i allefall ..), ta en titt her.

Ønsker deg en fin ny uke :-)

Nostalgia3 kommentarer:

 1. Ja det gjelder å nyte de fine stundene vi får innimellom. I går ble det motorsykkeltur og kos ute i sola her. Herlig. Ser godt ut med vafler.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 2. Hver eneste stråle må nytes.....deilig med vafler
  Fin dag ønskes deg

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja det gælder om at finde enhver lejlighed til at hygge, sommer som vinter!

  Nyd dagene, klem Helle

  SvarSlett