Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 12. april 2009

Flinke kakebakere har laget påskekos :-)

Det er kjekt å være på påskeferie, men det er godt å komme hjem igjen også. Litt regn og innevær har vi hatt, men også deilig sol og høye temperaturer. Plantasjen fikk besøk igår, og det ble handlet litt sommerblomster :-)
Idag blir det pinnekjøtt til middag, sjokolademousse med jordbær til dessert. Mmmmm

Hos Nostalgia er det ikke noe problem å finne frivillige til å lage noe godt til kaffien :-) Idag får vi servert en deilig ostekake (og nei, det er ikke Toro..) og cookies ! Mine to døtre har vært flittige på kjøkkenet. er den ikke flott !!





Denne skjønne boksen falt jeg for selv om den har sine skavanker og skrammer. Perfekt til påske-cookies :-)

Ha en deilig kveld !

8 kommentarer:

  1. hei,hei..
    har du kost deg hittil i påskeferien..?
    for en kake, wow, den var jo bare så lekker..og ostekake som bare er noe av det beste som finnes...mmm
    kos dere -
    moaklem

    SvarSlett
  2. Oh den kakeboksen var fin,gøy med sånne gamle skatter...Fristende kaker var det også hos deg:O)Klem fra Maliva

    SvarSlett
  3. Nyydelig boks! Har en ting for gamle bokser. Så bra dere har kost dere med god mat:) Kaken så kjempe jammi ut! God kveld.

    SvarSlett
  4. Den som kunne bake slikt...

    Ha en fin kveld.
    Hilsen Ljo

    SvarSlett
  5. Hei og takk for hyggelig melding hos meg. Ser jeg har forsømt meg og ikke fått lest flere innlegg hos deg. Likte så godt de gamle bildene dine - utrolig sjarmerende. Gamle bilder forteller så mye! Kos deg videre i påsken!

    SvarSlett
  6. For en flott kake og pinnekjøtt er en favoritt hos oss også. Den gamle boksen er virkelig søt.

    SvarSlett
  7. Hei åh for en herlig kake! påskeklem siv

    SvarSlett
  8. Deilig kake. Flinke døtre du...... kanskje de baker slik til konfirmasjonen og??? Hilde

    SvarSlett