Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 15. november 2010

Husk...


 Min Giveaway :-)

Trekning 10. desember


Du finner linken oppe til høyre :-)

Nostalgia

6 kommentarer:

  1. Gokväll!
    Åh så fint med hyacinter!
    ha en fin Kväll!
    Kram kathrine

    SvarSlett
  2. Hei.Kjempe nydelige skåler til sviblene dine de var kjempe søte.Gleder meg å få pakke fra deg.Ønsker deg en fin uke videre.Klem fra Bodil.

    SvarSlett
  3. så fin headeren din ble... og så mange flotte innlegg plutselig... det badet er vare utrolig flott!
    nydelige lattekopper, det mønsteret er et stor blinkskudd...
    klemklem¨¨*

    SvarSlett
  4. Hei! Nå har jeg sett flere som har kjøpt seg svibler - og jeg lurer jo alltid på når jeg skal kjøpe slik at det blomstrer i jula!!!
    Fint med et sånt "signal"!!!!
    Ha en fin uke, kjære deg!
    Klem fra Lunalu

    SvarSlett
  5. Så vakre potter sviblene dine har fått?
    Dette er det lekreste mønteret til Green Gate syntes jeg...:-)

    SvarSlett
  6. Nydelig fint var det , svibler er herlige planter og utrolig nydelige og dekorere med...
    hmmm, tror jeg må inn og legge meg til på den flotte give awayen din...du trekker jo på min bursdag og det hadde jo vært utrolig koselig :o)

    klem Babsy

    SvarSlett