Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

tirsdag 10. april 2012

Her er han !


Her kommer fortsettelse på gårsdagens innlegg :-)
Vi brukte store deler av gårsdagen til å skifte ut alt det elektriske på denne lampen, og det var ingen enkel jobb..
Nå som han er ferdig, må jeg si at han ble ordentlig staselig med sine flotte klær og lys i alle prismene og vi er veldig fornøyde.


Vi har spøkt litt med at vi for å skape litt kjønnsbalanse, burde kjøpe en lampe formet som en mann neste gang. Årsaken er at vi har en god del jugendlamper formet som kvinner i flagrende gevanter ... :-)

Denne karen i gips fant vi på qxl, og den tidligere eieren forteller at den er fra ca 1920 og at hun har kjøpt den på et marked i Franrike.
Jeg er ganske sikker på at den en gang har vært en av et par og kanskje har det også vært et kandelaber på den og ikke strøm opprinnelig.
Han er hele 1 meter og 10 cm, så lampen krever sin plass.


Hva synes du... Kitchy eller ;-)

Nostalgia

7 kommentarer:

  1. Nydeleg, rett og slett nydeleg. Sånn vil eg og ha. :)

    SvarSlett
  2. Ja den er spesiell, og passe ikke inn alle steder. Men hos deg ser det ut til at den har funnet en fin plass.
    Ha en god kveld :)

    SvarSlett
  3. Hei hei..

    Gratulerer med ny lampe, den var helt herskapelig. Fikk skikkelig gatsby feeling her nå, ser den for meg i store selskap flotte damer i lange kjoler:-))

    Håper du har hatt en fin påske! Vi har vært på fjellet en uke, det var skikkelig godt nå.

    Vi snakkes min venn, stoor klem

    SvarSlett
  4. En riktig så staselig å flott lampe.
    Gratulerer , du har nok gjort ett kupp.

    Klemmer fra meg i Villaveien

    SvarSlett
  5. kjære vene, aldri sett maken på lampe!!! ha en fin-fin dag :)))

    SvarSlett