Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 29. april 2011

Bryllupsbonad....Det hersker bryllupsfeber...
For noen dager siden kom denne flotte bonaden i posten. 
det gamle håndarbeidet kommer fra Sverige og er i jugendstil.Jeg falt for de vakre farvene ...
www.Tradera.com  kan man finne flere slike flotte håndarbeider...
"Hon lofvade mig sitt hjärta
Hon lofvade mig sin hand"
 Tradisjonelle drakter og vakre farver....Ha en fiiin helg :-)

Nostalgia

4 kommentarer:

 1. Den var jo kjempeflott og romantisk :)

  SvarSlett
 2. Så skikkelig håndarbeid! Tenk så mange timer det har tatt å sy dette.
  Jeg var på loppemarked i ettermiddag og var førstemann til bordet med duker og gardiner. Der fant jeg en stor heklet duk som jeg fikk for kr 40. Bilde kommer på bloggen om etpar dager, så titt innom! (Må bare vaske den først.)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Utrolig så masse fint du finner, min venn! Nydelig håndarbeid - og for en jobb å sy! Vel, jobb er vel ikke rette ordet. Vet jeg koser meg når jeg holder på med den slags, men tid tar det uten tvil;o)))
  Ønsker deg en nydelig helg, min venn.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Så flott arbeide....og i riktig Nostalgiastil :o)

  ha en fin helg
  Klem!!

  SvarSlett