Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 23. mars 2012

buhuu.. :-(


Ja det er rett og slett til å grine av :-(Jeg har forelsket meg i dette skjønne maleriet som er datert 1885, men desverre er det to store flenger...
Kan det reddes ?


Råd mottas....


Nostalgia

4 kommentarer:

 1. Ine / Leas Lintøyfredag, 23 mars, 2012

  Det er klart det kan? Kan du ikke lappe det fra baksiden? Eller overlate det til en proff?... Eller elske det som det er?
  Jeg oppdaget bloggen din for et par dager siden og er helt oppslukt. Har tittet innom sikkert hundre ganger alt,og har heldigvis ikke ennå kommet gjennom. Vi bor i samme by og har veeldig like interesser,jeg følger deg videre!
  Snart er det loppis! Jeg har forøvrig vært tre ganger på Fretex denne uken... Sukk;-) God fantastisk helg!

  SvarSlett
 2. Sikkert mulig for en malerikonservator, men hva slikt kan koste vet jeg ikke noe om ... Googlet "reparasjon malerier" og fant i hvert fall 3 ulike som driver med dette i Oslo. Kan jo være verdt en samtale med noen av de for å sjekke hva som er mulig?
  Ha en flott helg!

  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Jeg ville også overlatt det til noen som kan faget... Det er ikke sikkert det er så lett å lappe det selv! Lykke til!

  Ønsker deg en god helg! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Hei synøve
  jeg har fått reparert et maleri som hadde en stor revne og det ble kjempefint. Det var en kunsthandler her i byen som gjorde det for meg for mange år siden. håper du får hjelp med maleriet ditt.
  klem...Ellen

  SvarSlett