Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

tirsdag 10. februar 2009

Mine engler

Jeg er en stor tilhenger av engler og omgir meg med engler både ute og inne. Her er noen av dem :-) Noen er loppefunn eller fra bruktbutikk, mens andre er kjøpt nye.En samling med loppefunn og funn fra interiørbutikkerDette vakre englebildet har jeg kjøpt på Tradera, svensk netthandel. Det er fra ca 1880. Bildet over kjøpte jeg på Fretex for noen år siden, det er fra ca 1920.Se på engelen som titter frem bak gardinen :-)
Denne skjønne damen er et loppemarkedfunn og er en av mine favoritter. Disse damene er laget av gips og skal være laget av fengselsinnsatte på 50-tallet !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar