Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

torsdag 2. juli 2009

Jumboegg og Award !

Våre tre høner legger store egg til vanlig, men dette var noe utenom det vanlige !!!!
Jeg regner med at det er en kompensasjon for tyveriraidet i bærbuskene våre :-)

Nesten like stort som et eple ...


Tuuuusen takk til Solveig fra Solbergets mange prosjekter for denne Award.
Kjempesnill er du :-)
Her rives det uthus, i morgen viser jeg litt bilder av fremdriften :-)
Nyt sommerkvelden ...
Nostalgia

9 kommentarer:

 1. Hei sann...dette var en koselig blogg. :) For et stort egg. Har lagt deg til på bloggen min og håper det er geit. Lyst å følge med deg :)
  Ha en flott kveld. :)

  SvarSlett
 2. he he ja det var et gigantisk egg. Har du en strutse gutt gående rundt på tunet???

  SvarSlett
 3. He he, for et digert egg!!! Stakkars høne sier nå jeg ;-)

  SvarSlett
 4. Oioioi, snakk om STORE egg!! Hihi, kan nok ha noe å gjøre med tyveriraidet i går ja; )

  Ha en fin kveld,

  Klem fra meg: )

  SvarSlett
 5. Du store min :) Så morsomt med slike egg, da.

  Mine kochiner er så unge enda at de har ikke lagt egg. Men de er en del mindre enn hos store høner, ja. Men det er veldig sosiale og hyggelige høner som blir veldig lett tamme, og som anbefales for barn bla. Så langt har jeg bare positivt å si om dem, bortsett fra at de er litt sjefete i flokken, men det har med alder å gjøre vil jeg tro. Regner med det går over etter hvert som de andre blir større.

  Hønsegjødsel er bra, men ikke fersk. Den bør ligge et år før den brukes :) Og så bør ikke rosene få så mye av den etter første-tredje (kommer an på hvor du bor og hvor lang sesongen er hos deg)uken i juli. Gjødsler du to til tre ganger i løpet av sommerhalvåret fra april/mai til midten av juli ca så har nok rosene fått det de trenger.

  Koselig med høner. I dag hadde jeg og min datter vår fulle hyre med å få de inn i hønsehuset igjen. Det ble rene komifilmen ut av det :) Men nå er alle trygt bak lås og slå!

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Hei!!!
  hihi oi oi så stor egg!! så morsomt..
  konkurranse på min side om du er interessert!
  klem klem

  SvarSlett
 7. Hallo- snakk om å legge gullegget!! Skikkelig imponert over høna di, den skjønte nok at du ble lei deg for det med ripsen;)

  SvarSlett
 8. He, he ser skrivefeilen nå; må vist slutte med blogging så sent på natt.....:-) Så morsomt å få slike resultat når en starter med eggproduksjon! Spennende med høner..og veldig koselig. Lykke til videre med de fjerkledde og ha en riktig så god natt!
  Klem...

  SvarSlett
 9. Ja det var store egg... å stjele gir store egg altså....

  Herlig...
  Nyt varmen...klem Kerstin

  SvarSlett