Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

onsdag 15. juli 2009

Liten oppdatering fra Danmarksiden jeg sitter på lånt nett,blir dette en uhyre kort oppdatering. Tuuusen takk til alle hilsener på forrige innlegg ! Ser også at jeg har fått nye følgere. Kjempekoselig !! Titter innom dere ved første anledning.

Nostalgia ankom Danmark i går kveld, nokså tufs..
Pollenallergi har plaget meg heftig siste uken, men jeg oppsøkte lege i morges fordi jeg hadde mistanke om noe mer. Han konstaterte lungebetennelse og jeg er nå på Penicilinkur og har godt med Paracet med meg.

Formen er stigende og vi har allikevel rukket å farte rundt i Skagenområdet samt reise ned til Billum på en dag. En Gjenbruksbutikk er besøkt og det ble kjøpt 4 herlige muslingfat fra Sarreguimines (ca 80-90 år gamle) og en herlig osteklokke. Bilder får komme senere.:-)
I morgen er det Antikkmarked, kanskje en tur til Tyskland. Vi tar det som det faller seg :-D Fredag står Legoland på planen, mens det nok blir markeder hele helgen.

Nå venter puten og forhåpentligvis en god natts søvn :-)

Nyt sommeren :-)


Klem, Nostalgia

13 kommentarer:

 1. Danmark er et herlig sted å feriere. Har hatt mange sommre der som liten:) Har så lyst til å reise tilbake til Skagen. Der er det fint! Kos deg videre og ikke minst god bedring. Kos og klem

  SvarSlett
 2. åh, er ikke det typisk at man blir dårlig når det endelig "skjer noe"? Danmark er et herlig land, også for barna. Huske godt da jeg var på Legoland som liten, skal bli morsomt å ta med sønnen min din når han er litt eldre.. Loppis høres bra ut, jeg kjenner på meg at denne helgen blir det frimarked på meg også!! ;)

  Håper dere koser dere masse, og god bedring.

  Klem fra Anette i Parkveien

  SvarSlett
 3. Å så heldig du er som oppholder deg i Danmark, der skulle jeg så gjerne vært nå! Håper du finner noe fint på marked:)) Kos deg videre, sommerklem

  SvarSlett
 4. Lykke til på markede.
  skal en rask tur til Danmark jeg også. Vet ikke hvor mye vi rekker. Men håper å få med meg litt bruktsalg og noen interiørbutikker.
  Ønsker deg en fortsatt flott ferie :)

  SvarSlett
 5. God bedring og lykke til videre på skattejakt, kos deg masse.Klem.

  SvarSlett
 6. Skattejakt i Danmark..sukk!
  Masse flott du viser i tidligere innlegg,herlige bokser!(har dilla på bokser)
  Kos deg i Danmark og god bedring:)

  SvarSlett
 7. Så kjedelig å bli syk nå da...
  Håper du friskner fort til..

  Gleder meg til å se hva du har kjøpt :)
  God bedrin
  Klem,karig

  SvarSlett
 8. Kos å høre fra deg! God tur videre på din ferd og god bedring! Håper du kommer deg til og får nytt ferien!

  Sommerklem fra Solveig

  SvarSlett
 9. Ha en fin ferie videre! Gleder meg til vi får se alle funnene dine!
  Klem*

  SvarSlett
 10. Så kjedelig at du er blitt syk, da! Håper du blir fort frisk og rask og kan nyte ferien:)

  Kos deg i Danmark!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 11. Heisann. Håper formen er bedre og at du koser deg på tur!
  Ha en flott helg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Heldig du er som koser deg i Danmark. Vi var i Billum og Legoland i fjor. Koslig park både for voksne og barn.

  Ønsker deg fortsatt god ferie.
  Klem:)

  SvarSlett
 13. Skikkelig dumt å bli syk i ferien! Håper allikevel du får maksimalt ut av det. Gleder meg til du viser bilder av funnene dine.

  SvarSlett