Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

onsdag 25. mars 2009

Skapoppdatering

Takk for tilbakemeldinger og interesse rundt Pidestallskapet mitt :-)

Jeg har gått noen runder FOR og IMOT maling... skapet har mye finerskader, og også mitangrep. I tillegg er det matt og slitt etter tiår med det jeg tror er opphold i en fuktig kjeller.
Jeg er enig med dere som synes at det er hærverk å male et møbel med slik patina, men her har jeg kommet til at skapet var for skadet... Skapet er derfor iferd med å få noen strøk maling. ..
Dette er faktisk aller første gang jeg maler et så gammelt møbel. Ellers i huset mitt har alle gamle møbler fått beholde sitt opprinnelige utseende.
Skapet skal - når det er ferdig, stå på badet mitt sammen med baderomsinnredningen som også er nymalt :-)
Pidestallskapet blir nå lysegrått i en farge som heter "fabrikk".
Bilder kommer når jeg er ferdig , så FØLG med. Jeg kan røpe at det blir veldig LEKKERT:-)
Ha en fin ukeslutt alle sammen :-)

5 kommentarer:

 1. God morgen O=)

  takk for opplysningen ang smørbutten min...morsomt å vite litt mer om den.O=)

  Blir spennende å se skapet ditt ferdig malt.O=)
  Ønsker deg en fin torsdag..loppis til helgen igjenO=)
  Klemmer Kerstin

  SvarSlett
 2. Det blir helt sikkert veldig fint, Skal følge med....
  Det er konkurranse hos meg, ta en titt:-)
  Klem I

  SvarSlett
 3. Har nesten ett sånn skap jeg også,men det er like fint heldigvis. Må se an tilstanden til møblene.Er jo bedre det blir brukt da, blir moro å se resultatet!

  SvarSlett
 4. hei,hei..
  hørtes ut som et riktig resonoment - er skaper for "skadet", så kan maling gjøre susen..Gleder meg å se resultatet - sikker på det blir nydelig!
  ha en fin torsdag!
  moaklem

  SvarSlett