Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 13. mars 2009

Shopaholiker... Jeg...?

Nostalgia pleier normalt ikke å skeie så voldsomt ut med shopping og elsker gjenbruksbutikker og loppemarkeder. Idag hadd jeg endel ærend, og det brakte meg forbi noen fristelser.

Noen få av fristelsene som Nostalgia ikke klarte å gå forbi idag.


Termometer, Skjerf fra Oleana, gave til svigermor..


Nyyydelig sengeteppe fra Farmors hus.

Det har altså vært mange fristelser idag ... Nostalgia har oppsøkt både Oleana som har salg (kjøpt 8 skjerf og en kåpe), Farmors hus på Gullgruven (skjønn butikk med masse fristelser : sengetepper, bluser, såperog mye mer) og Kid som hadde en heerlig eggeopsats (som jeg så i en annen blogg her om dagen :-). Selvfølgelig måte Nille oppsøkes også med minstejenta på slep, så nå er Påskesnopet i hus også :-D.
Da jeg kom hjem med alle posene idag, kunne jeg allikevel trøste meg med at alt var gode kjøp og at ikke alt var til meg ; det har blitt kjøpt litt presanger også :-D. Samvittigheten ble bedre og helgefreden har senket seg.

Her blir det fredagsboller som min yngste datter har laget.

Ha en deilig helg !

5 kommentarer:

 1. hei,hei..
  ja, fristelser er det nok av..
  det sengeteppe var helt nydelig!
  ha en fortsatt fin helg!
  moaklem

  SvarSlett
 2. Haha, jeg kjenner meg så godt igjen. Men det er så utrolig herlig å bare kjøpe og kjøpe. Men kan ikke bli for ofte :)

  God helg

  SvarSlett
 3. Hender en blir fristet til og handle mer en hva en har tenkt:))

  Ang vasken din. Du må bruke stålbørste og pusse den før du maler den med bengalakk.Det har jeg god erfaring med iallefall.

  Ha en fin helg:))

  SvarSlett
 4. Jeg har sort belte i shopping....
  Det er jo så mange fristelser!!
  Lekkre ting du har fått i!
  Kos deg med dem.
  Og riktig god helg til deg
  :-)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har kjøpt deg da...jeg er nok litt for flink til det:O=)
  Ønsker deg en fin helg O=) Klem Kerstin

  SvarSlett