Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 7. mars 2009

Loppejakten er igang igjen !

Nostalgia har lenge gledet seg til at loppesesongen skulle komme igang igjen og i dag ENDELIG årets første LOPPEMARKED !
I pur glede dro Nostalgia videre til det lokale kjøpesenteret og kjøpte PRIMULA og en nostalgisk potteskjuler. Deretter bar det inn i jernvarehandelen der det var 3 for 2 tilbud :-)

Nostalgia kom ut med et spann grunning, et spann oljemaling farve "fabrikk"! (spent på farven) og en stor Jerngryte. Nå er det iallefall ingen vei tilbake for prosjekt bad, så får vi se hvem som svinger malerkosten :-D
Egersundskål fra Loppemarkedet idag.
Frøposene ble med fra blomsterbutikken.

Det er VÅR :-)

Fatet med de vakre lilla blomstene er fra Porsgrund og
ble med hjem fra Loppemarkedet idag :-)

Ha en herlig og AVSLAPPENDE helg :-D

6 kommentarer:

 1. Jammen fikk du med deg masse flotte ting fra byen i dag:O=)
  Den potteskjuleren var helt nydelig... primula er skjønne.
  Nyt lørdagen , veldig snilt at du vil gi en lyd =)

  Klem kerstin

  SvarSlett
 2. Ååååå jeg er som deg bare ELSKER loppemarkeder ! Så heldig du er som har åpnet sesongen allerede..... Her i midt fylke har jeg ikke sett noe ennå, men det kribler, det kribler. Jeg er vel en loppefreak, og går jeg glipp av et loppemarked blir jeg skikkelig sur ;o( Nei da, det er ikke så ille, men tenk om jeg gikk glipp av noen "loppeskatter" ! Flotte ting du hadde funnet - gleder meg til jeg kan åpne årets sesong !

  SvarSlett
 3. Jepp...loppis sesongen er igang igjen, glad for det! Elsker lppis :O)
  Så nydelige fat du har kjøpt!
  Herlig med slike kupp!

  Ha fortsatt en fin helg!

  SvarSlett
 4. Lykke til med oppussing av badet,hos oss er det to bad som trenger oppgradering. Masse nydelig du fikk på loppemerked i dag.Likte ekstra godt skålen fra Egersund. Rakk ikke loppemarked hos oss i dag,måtte prioritere gjesterommet.

  SvarSlett
 5. Å, vilka fina fynd du gjort!!
  Härliga vårblommor också ,i fina vårkrukor!!
  Gillade den broderade jugendgardinen i förra inlägget!!
  ha en fin fortsättning på helgen!
  kram

  SvarSlett
 6. Fine ting du har funnet på loppis! Lykke til videre med jakten utover våren, og god helg!

  SvarSlett