Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 8. mars 2009

Gratulerer med dagen alle sammen :--)


Ja vi lar vel ikke anledningen gå fra oss og feirer oss selv idag.
Gratulerer til alle mine medsøstre.

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig besøk!

  Her hos deg likte jeg meg godt, så jeg kommer garantert tilbake :o)

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Så mye fint! Jeg likte så godt den doble krukken som du har primula i. Søt. :) Ser på bildet av hunden din, sånn bruker Tuva, min bichon, også å ligge. :)

  SvarSlett
 3. Jeg brukte dagen til å virkelig koble av - det var det jeg trengte

  SvarSlett
 4. Hei så fin profil, jeg har lagt deg til som venn. Blir veldig glad om du titter tilbake:0)

  Hilsen
  Bente

  SvarSlett
 5. Takk for de fine tingene. :) Sokkene var utrolig fine, og varme.

  SvarSlett