Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

onsdag 2. februar 2011

Hva liker du ?Skal det være hvitt med innslag av litt sølv ?

Eller  blir det for søtt :-)Kanskje trives du best med gyldne innslag og farver isteden ?
Eller blir det voldsomt og vulgært ?Jeg klarer ikke å være trofast mot hverken det ene eller det andre og synes at allt kan være sjarmerende -
men bare ikke på en gang :-)
 Mine loppefunn kan være av det rustikke slaget,det overdådige slaget eller rett og slett søtt :-)

Satt sammen i grupper kan det allikevel bli en fin helhet.

Det er så kjekt å se alle de ulike innredningsssjangrene her i Blogglandia, her finner alle noe for enhver smak og det er ingen tvil om at man selv blir inspirert og kanskje inspirerer andre også :-)
Husk min giveaway, du melder deg på i innlegget under her eller via denne linken :-)

Nostalgia

11 kommentarer:

 1. Alt til sin tid vil jeg si.....så enig med deg. Personlig er jeg veldig glad i sølv, det ser jeg jo når jeg kikker meg rundt her.

  Håper du har en fin onsdagskveld.....sender en klem til deg.


  Hilsen Mona

  SvarSlett
 2. Jeg har veldig sansen for din innredningsstil, fordi den er så gjennomført. Du har også så mye kunnskaper om jugendstilen, at du vet hva som hører under der. Du vet også hva du skal lete etter. Mine gamle ting er fra et senere tidspunkt, og er nok også mer "arbeider-antikviteter", dersom det er noe som kan kalles det:DDD Klemz

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad i sølv og krystall, men klarer heller ikke være helt tro mot èn stil.
  Jeg liker å blande , men da i atskilte grupper !
  Liker veldig godt mye av det jeg ser hos deg , men det krever litt plass :)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 4. Ja takk litt av alt men ikke samtidig. Har en skummel plan om dekadense, tykke lyksuriøste tekstiler, gull og bling bling på soverommet vårt. Hysj ikke si noe til gubben min. hehe.. Noe må jeg da finne på for å få brukt all messingen jeg har stæsjet vekk. For messingen går dårlig til alt det andre jeg har synes jeg. Problemet er vel ofte at ser jeg noe jeg liker, så kjøper jeg det kommer hjem og aner ikke hvor jeg skal ha det. hihi:)

  SvarSlett
 5. Jeg går nok for hvitt og sølv, men syntes det er fint med gyldent hos andre. Det skal liksom passe inn med det andre man har!

  Elsker det stettefatet ditt. Det er bare HELT fantastisk flott...Vil du selge det??? Hehe...
  Nei, tenkte meg det:)))

  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Sølv og hvitt er nok foretrukket her i heimen :) Det lille jeg hadde av messing har jeg sprayet med sinkspray :)
  Mye flotte saker du hadde. Nydelig det stettfatet og det lille fatet på de øverste bildene :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 7. Synes også at det er masse fint, bare man kombinerer det på riktig måte :)

  Ha en nydelig kveld:)
  Klem Tina♥

  SvarSlett
 8. Det er det som så fint med bloggen/stilen/huset ditt, at det er så mange innslag av ulike farger, materialer, tekstiler osv. Men likevel så gjennomført... Nydelig!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Eg likar det meste eg. :D
  Har både fargerike ting og tang og ting som går i sølv/grått og kvitt.
  Så lenge ein ikkje mixar for mykje så kan alt bli vakkert.

  Ha ein fin kveld. :)

  SvarSlett
 10. Det er så mye som er fint, men jeg liker veldig godt innslag av farger. På veggene har jeg både malerier i rokokkorammer et par steder og mer moderne bilder med enkle rammer andre steder. Slik har jeg det med pynten også.

  Klem

  SvarSlett
 11. Jeg er nok litt splittet innen interiør..liker ganske mye.. men alt til sin tid... farger.. sølv, grovt, rustikk..romantisk..ja ganske mye..

  Klemmer 0)

  SvarSlett