Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 20. februar 2011

Litt nytt i uthuset


 Det er nå lagt litt nytt ut i min bruktblogg
Nostalgias uthus

...blant annet  en stor stetteskål i klart pressglass lik den som du ser i turkis i innlegget under her !

Mer kommer :-)
 Nostalgia

8 kommentarer:

 1. Vakre broderier her...
  Og nydelige turkise ting å pynte vårbordet med i forrige innlegg!

  SvarSlett
 2. Hei.Nydelig broderi.Må ta en titt i din butikk.Du har så mye fint til salgs.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Hei,hei.
  La inn ein kommentar i butikken under eit broderi eg gjerne vil ha,men skriv nokre ord her i bloggen for å vera sikker på at "du får det med deg"..hi.hi..
  Ha ein fin søndagskveld:0)

  SvarSlett
 4. Nydelig ting.. nå skal jeg kikke inntil deg =))

  ha en fin uke... er du begynt på jobb igjen?

  klemmer

  SvarSlett
 5. Hei Hei,

  Vil bare send en hjertelig takk for votter jeg fikk i posten i går og lysene også!! Sååå koselig!! Har allerede tatt i bruk de nydelig hansker når jeg dro til antikk auksjon i dag! Men lykke var ikke på våres side i dag, var ingenting hjem med oss, men allikevel en veldig gøy dag å se oss rundt!!
  Tusen takk igjen, kommer stadig inn for å se hva er nytt og besøker også ditt uthus og prøver så godt jeg kan å ikke la fristelse ta overhand!! :-)
  Klem fra Amy på Eventyrhus :-)

  SvarSlett
 6. Mye fint du viser bilder av. Var på loppemarkede på gimle jeg også, men alt var utsolgt. Hadde så lyst på en plansje:0(sukk...Jo, i dag var jeg på retro bruktmarked i gamle skolen på kaland. Var ikke så mange fine gamle skatter der, mest retro. Fant heldigvis et lekkert garderobeskap fra 1870 innimellom all retroen:0).
  Ha en riktig god natt.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 7. Nydelig skål i pressglass - blir nok fin med jordbær i til sommeren ;-)

  Var og hentet pakke i går - tusen tusen takk! Så hyggelig med den ekstra overraskelsen også! Blogger om den i løpet av uka; må bare få tatt noen bilder først. Har allerede begynt å lese boka; og funnet mange gode idéer!

  Ha ei super ny uke!
  Klem

  SvarSlett